Smart Burger & Shake Bursa Özlüce Saygısızlığı!

Smart Burger & Shake Bursa Özlüce Saygısızlığı!
10 Kasım 2023 20:07

Bursa özlüce Smart burgerden bir "etli" Kids menü (oğlum için), bir Smart burger menü bir de (kızım için) crazy chicken burger (tavuk burger) sipariş geçtim. Sipariş açıklama bölümüne lütfen tavuk menü içinde sadece tavuk olsun çocuk yiyecek diye not düştüm! İki adet biri sadece tavuk ekmek diğeri soslu tavuklu burger ve Smart burger getirdiler. Bir yanlışlık var sanırım ikinci bir tavuk burger olamayacaktı diye restoranı aradım. Restoranda inanılmaz saygısızca telefonu açan beyefendi;bir yanlışlık yok doğru gönderdik diye açıklama yaptı. Dilerseniz WhatsApp üzerinden görsel paylaşayım deyip görseli paylaştım. İkinciye aradığımda aynı beyefendi sert bir şekilde tamamen sizin hatanız açıklamaya çocuk yiyecek yazmışsınız, o yüzden diğerinde tavuklu gönderdik bizde bir yanlışlık yok deyip akıl tutulmasının son noktasında bir cümle kurdu.
Sonrasında sıkıntı yok bundan sonra bizde sizden sipariş geçmeyiz dedim tamam deyip telefonu kapadı. Benim 8 yaşındaki çocuğum bile anne bu nasıl bir restoran hatasını kabul edip özür dileyeceğine sana bu şekilde konuşuyor dedi. Böyle bir yaklaşım sahibi bir işletme ne kadar ayakta kalabilir bilemiyorum. Allah herkese iş rastlığı versin.

İncek Atlı Bahçe Doğum Günü

07 Ağustos 2023 14:31

Katık Restaurant Çayeli Kuru Fasulyesi!

19 Mart 2024 18:51
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 06:31

10 Mart 2024 21:30