Recep sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme İle Alınan Akıllı Saat Mağduriyeti

Yanlış Yönlendirme İle Alınan Akıllı Saat Mağduriyeti
18 Ekim 2024 23:11

Doğan çantadan Slazenger marka akıllı saat aldım.
Benim gidiş sebebim Ferrucci S8 almaktı.
Satış yapan arkadaş üründen beklediğim özellikleri duyduktan sonra bana bu ürünün daha iyi olduğunu söyleyerek bu ürünü sattı.
Benim S8 istemekteki en büyük sebebim şarjdı. Çünkü arkadaşım da var ve şarjı çok iyi gidiyor.
Fakat bu ürünün şarjı 2 günde bitiyor ve ürüne bildirim gelmiyor.
Mantık olarak düşünüldüğünde bildirim gelmeyen akıllı saati ne yapabiliriz?
Madem bildirim gelmeyecek normal saat alırdım.
İadesini bile değil değişimini isteyip Ben aklımda olan s8'i alayım dediğimde ise elektronik eşyada değişim olmaz garantiye gönderelim denildi.
İyi de buradaki benim mağduriyetim ne olacak?
Ben şimdi iş yerinden izin alıp mağazaya gidip saati teslim edeceğim sonrasında tekrar teslim almaya gideceğim iyi de benim bu zamanım mağduriyetim ne olacak neden ben gidip gidip gelmek zorunda kalıyorum?
Size iade alın demiyorum ki ürünü değiştirmek istiyorum. Bana anlatıldığı gibi bir ürün değil...

16 Kasım 2024 16:10

Doğan Çanta aracılığıyla almış olduğum Slazenger #Sl. 09.2223.5.08 tiger Pro+ marka akıllı saat maalesef pişmanlık. Hiçbir talebimizi karşılamadı, Doğan Çanta da onur bey satış temsilcisi talebimize uygun diye verdi ama o*** bey de 3 saat almama rağmen bizi sadece kandırmış ve primini düşünerek satış yapmış maalesef. Saatin sarjı 2 gün dayanmıyor bile. Her Bluetooth açıldığında manuel bağlantı eşleşme yapmak gerekiyor. Hem Slazenger markasından hem de aracı olan Doğan Çanta firmasından ve bu 3 saatin satışını bana yapan ama tekrar gidip değişim istediğimde ilgilenmeyen onur beyden Şikayetçiyim.

Sorunumun acilen giderilmesini rica ediyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Su Alan Slazenger Akıllı Saat

30 Temmuz 2024 07:40
Su Alan Slazenger Akıllı Saat
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Onaysız İptal Edildi İndirim Ve Premium Üyelik Mağduriyeti Yaşadım

24 Eylül 2025 22:58
siparisim-onaysiz-iptal-edildi-indirim-ve-premium-uyelik-magduriyeti-yasadim-1.jpg
Elif sonuçtan memnun değil

Slazenger Akıllı Saatte Şarj Ve Kordon Sorunu

19 Şubat 2025 12:40
Slazenger Akıllı Saatte Şarj Ve Kordon Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 16:17
Kırılan Çocuk Akıllı Saati Ve Yetkili Servis Ücret Talebi
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Slazenger Saatler Şarj Sorunu

18 Temmuz 2024 16:00