Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Skywell Ulu Motor Ve Gaziantep Bayisi Wind Fleet Otomotiv

Ekrem
16 Şubat 2024 10:20

02.08.2023 tarihinde Gaziantep Skywell bayisi Wind Fleet Otomotiv'den takas yoluyla aynı gün 1.605.000 TL bedel karşılığında kendi aracımızı Wind Fleet Otomotiv Skywell bayisine devrederek Skywell ET5 Long Range Legend araç sipariş ettik. Normal anlaşma şartlarında Eylül ayı sonunda teslim edilecekleri söylenen aracımız, bugüne kadar çeşitli bahanelerle teslim edilmedi. En sonunda öğrendik ki, bayideki sorunlardan dolayı Ulu Motor bayiliği almış. Biz ise aracımızı nasıl alacağımızı merak ediyoruz. Ulu Motor ile yaptığımız görüşmede, kendilerinin bu konuda bir şey yapamayacaklarını ifade ettiler. Ne Ulu Motor ne de kapatılan bayi Wind Fleet, aracımızı teslim etmiyor. Sonunda hem bayi, hem Ulu Motor, hem de Skywell markası hakkında hukuki süreç başlatacağız. Lütfen mağduriyetimizi giderin ve aracımızı teslim edin. Aksi takdirde bu bayi yüzünden oluşan mağduriyetler, siz Ulu Motor ve Skywell markası için olumsuz sonuçlar doğuracak.

profile profile profile

Metin sonuçtan çok memnun

Metin
27 Eylül 2023 00:25
"Ulumotor Gizem hanim, Burkay bey Gaziantep satış temsilcimiz Muhammed Hayta bey problemin çözümünü sağladi, hepsine ilgisi için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine firmanın önem vermeye başlaması, markanın sürdürebilirliğine değer katacak bir gelişme olarak gözükmekte."

İlyas
14 Şubat 2024 22:01