Duhter sonuçtan çok memnun

Skytech İşletim Sistemi Güncelleme Gerekiyor

Duhter
29 Mart 2024 21:46

Sekiz ay önce Skytech 65 (ST653) model Android TV satın aldım. Cihazda 1.5 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza bulunuyor. Android işletim sistemi olarak 9 sürümü yüklü; ancak piyasaya yeni çıkan aynı model Android TV'lerde işletim sistemi olarak 11 sürümü kullanılmakta. Cihazlara yazılım güncellemesi yapılabilmesi için bir kontrol bölümü eklemişsiniz fakat bu işlevsel değil. Lütfen sistemleri güncelleyin ve TV'nin iç yazılımını da güncelleyin çünkü cihazlar donma sorunu yaşıyor. En azından TV'nin iç sistemi için bir güncelleme yapılmalı. Mevcut durum kabul edilebilir değil. Netflix'in TV uygulaması açılmıyor; bu durum ya satın alınamadığı için ya da uygulamanın eski bir sürümde olması sebebiyle gerçekleşiyor. Telefon için olan Netflix uygulamasını koymuşsunuz ve tuşlarla fareyi kullanarak seçim yapmamız gerekiyor ki bu işlem bir saati buluyor. Eğer bir şey yapacaksanız, lütfen bunu tam anlamıyla yapın ve cihazlara ağ üzerinden sistem güncellemesi yapılabilmesini sağlayın.

01 Nisan 2024 09:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

01 Nisan 2024 09:33

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Duhter
15 Nisan 2024 17:59

Destek ekibi ulaştı satın aldığım ürün Android TV yazıyordu kutu da ama ne hikmet beyefendi 2 çeşit Android var dedi sizin TV apk yüklenen Android TV dedi ilginç ilk defa androidin de yan sanayisini gördüm

Skytech Televizyonda Uygulama Sorunları Ve Yazılım Uyumsuzluğu

Beyza