Mehmet sonuçtan çok memnun

Skoda S**** Kronikleşen Mekatronik Arızası Ücret Talebi

26 Mart 2024 15:16
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Skoda Yüce Auto ve Doğuş Grubuna Teşekkür ederiz. Tamda kendilerine yakışır bir şekilde ürünlerine sahip çıkarak tüketiciden kaynaklanmayan arızası için tamamen ücretsiz işlem yapılacağı belirtilerek ikame araç desteği sağlandı. 👏👏👏 İlgi ve alakaları için Skoda çakıroğlu'na da ayrıca teşekkür ederiz.”

Merhaba, D**** O** gibi köklü bir firmaya güvenerek 2021 yılında sıfır S**** Kodiaq araç satın aldık. DSG 'lerin kronikleşen mekatronik arızası olduğunu öğrendik ama D**** O** gibi köklü bir grubun mağdur etmeyeceğini düşünerek rahat idik. Taki iki gün önce 17 bin km olan 2021 model servis bakımlı aracımız şanzıman arızası verdi. Bizde S**** Ç******** Sultanbeyli servisine götürdük. Bu arada yakın zaman içerisinde 2019 model bir tanıdığımızın da aynı aracı aynı arızayı verdi onlar E*** O** da ücretsiz değiştirdiler.
Ç******** önce 45-50 rakamları telaffuz ettiler sonra biz ısrar edince bir mail atalım indirim talep edelim denildi. Sonra üreticinin %100 değil de %70 indirim uyguladığını söyleyerek 15000TL ödeme yaparsak parça sipariş verileceğini parçanın 15-30 gün civarında geleceğini bu sürede de ikame araç veremeyeceklerini söylediler. Şaşırdık kaldık! Henüz 1 ay önce yanımızdaki 2019 model aracın mekatroniği 2 günde ücretsiz bir şekilde değişim yapılıyor bizim araç için 1-2 ay bekleyeceksiniz ikame araç veremeyiz 15000TL de ödeme yapmamız isteniyor. Lütfen Uygulamada birlik yapılsın herkes kafasına göre bir rakam telaffuz etmesin. Bu parçanın kullanıcıdan kaynaklı olmadığı aşikar gelin değişelim denilmeli, D**** Gruba bu yakışır. Rica ediyorum acil olarak ikame araç verilerek aracımızın sizlerin önereceği güvenilir bir serviste mekatroniği'nin değişiminin yapılmasını istiyorum. Sizlere güvendik güvenmeye de devam ediyoruz. Saygılarımla.

27 Mart 2024 13:08

Bugün Skoda Çakıroğlundan dönüş yapıldı. Yetkili servis bakımlı olduğu için %100 parça ve işçilik desteği ile aracımın yapışabileceği bilgisini verdiler. Parça siparişi verilmiş inşallah en kısa zamanda değişim yapılır. Doğuş Oto Grubuna ve Skoda Genel Müdürlüğü Yüce Oto'ya teşekkür ederim.🙏

28 Mart 2024 15:49

Evrim
Evrim

Aynı sorunu 2020 model olup 2021 Ocak ayında satın aldığımız Skoda Kamiq 1.6 TDİ aracımızda bizde yaşıyoruz. Aracımız şu an Edirne Algurlar Skoda servisinde 1 haftadır beklemede. Henüz bize bir dönüş yapılmadı ama en kısa sürede olumlu bir yanıt alacağımızı umuyoruz. Skoda ve Doğuş Oto bu kronik arıza karşısında uygulamada farklılık yapmaz diye düşünüyoruz.

Yeni Aracımda Şanzıman Sorunu Ve İyi Hal Garantisi Mağduriyeti

Ümit
10 Şubat 2025 08:16
Yeni Aracımda Şanzıman Sorunu Ve İyi Hal Garantisi Mağduriyeti
Fikri sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Aracı Daima P Konumunda Terk Edin

Fikri