Skoda Kodiaq Şanzıman Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Skoda Kodiaq Şanzıman Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti
28 Kasım 2024 12:5423.778

2020 yılında Skoda Kodiaq marka aldığım aracımı, bugün evden çıktıktan sonra markete girdim, park ettim ve geri gelip aracımı çalıştırdığımda gösterge ekranında "şanzıman acil işletimde: geri vites takılamaz" uyarısını aldım. Aracımın yeni olduğunu, kilometrenin 70 binde bir araç olduğunu düşündüğümde ve tüm bakımlarının serviste yapılmasına rağmen bu sorunla karşılaşmamın benim değil, üretici kaynaklı olduğunu iddia ediyorum.

Çünkü tüm şikayetler bu yöndedir. Aracımı bugün Efe Skoda servisine bıraktım. Geri bildirim bekliyorum. Yüce oto/Doğuş Oto'ya yakışan, kurumsal bir firma olarak beni mağdur etmeden bu sorunu ücretsiz bir şekilde çözmelidir. Aksi takdirde, gerek Çek Cumhuriyeti ana üreticiye bildirim yapıp ardından Türkiye distribütörüne dava açmak zorunda kalacağım. Kurumsal firmanın basiretli bir tacir gibi davranmasını bekliyorum.

Mkaan
30 Kasım 2024 09:58

Bu şikayet üzerine konuyla ilgili henüz aranmadım. Skoda beni negatif anlamda düşündürüyor. Audi de benzer bir durum arkadaşımın başına geldiğinde 2 gün içinde çözüm sağlamışlardı. Ama neredeyse 5 gün geçti ortada ne arayan ne de net olarak bilgi veren hiçbir kimse yok

7 Şubat 16:38

Aynı sorun bende de çıktı bu arıza uyarısı çıktı araç kendini korumaya aldı ne ileri ne geri gitti istop edip çalıştırdıktan sonra düzeldi. Sizde de mi aynı sorun oldu nasıl bir çözüm buldunuz arızayı tespit edebildiniz mi

1 Haziran 23:261.478

Van Arden Skoda bayisine 19 Mart 2026 tarihinde kaza yapan 2022 model Skoda Kodiaq Prestige paket aracımı sağ arka çamur...

Skoda Servisinde İşçilik Kusurları Ve Eksik Tamir

Sıfır Araçta Teslimat Anından İtibaren Devam Eden Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar Nedeniyle Değişim Talebi

16 Aralık 2025 19:187.859

01.12.2025 tarihinde saat 18:30’da Mersin Skoda Kavi bayisinden sıfır Skoda Kodiaq marka aracı teslim aldım. Teslim sıra...

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Skoda Rolanti Devir Saati Dalgalanması

Skoda RolantiDevir Saati Dalgalanması

Soner
Skoda Kamiq Klima Menfezi Kırığı (Kronik Problem)

Skoda Kamiq KlimaMenfezi Kırığı (Kronik Problem)

Burçin
Skoda Kodiaq Bagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Skoda KodiaqBagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Mr.
Skoda Superb Rüzgar Sesi Sorunu

Skoda SuperbRüzgar Sesi Sorunu

Korhan
Skoda Elroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

SkodaElroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

Onur
Skoda Kodiaq 2023 Sportline Devir Saati Dalgalanması Tırlama Sesi