İbrahim sonucu yetersiz buldu

İbrahim
23 Ekim 2023 13:50

Skoda Pişmanlıktır. (Basit bir kumanda pili yüzünden yaşananlar)

Skoda Karoq aracımın kumandası pil zayıf uyarısı verince kendi içerisindeki pil kodu ile araç kullanım kılavuzunda yazdığı gibi pil değişimi yaptım. Ancak sonrasında kumanda senkronizasyonu kayboldu. Yine kitapçıkta yazıldığı gibi senkronizasyon işlemi yapmaya çalıştım ancak bir türlü senkronizasyon olmadı. Önce Gaziantep de parlar Skoda servisine gittim bilgisayarların bozuk olduğu haftaya gelmem gerektiği söylendi. Haftaya gittiğimde yine bilgisayarın bozuk olduğu diğer Skoda servisi olan DÖŞMAN'a gitmem gerektiği söylendi. Döşman servis, anahtar için senkronizasyon yapılması gerektiğini söyleyerek işlem için 1.600 TL ücret aldı. "Kumda pilini kendim değiştirebilirmişim" diye soruyorum, "değiştirebilirsiniz" diyorlar. Peki senkronizasyon neden gider diye soruyorum "bilmiyoruz gidebilir" diyorlar. Peki, Senkronizasyon gitti kitapçıkta yazıldığı gibi neden kendim yapamıyorum, cevap "bilmiyoruz". Basit bir kumanda pilini dahi kendim değiştiremediğim gibi sadece pil değişimi için git gel ve zaman kaybı ile birlikte 2.000 - 2.500 masraf. Yaşadığınız stres de cabası.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
09 Haziran 2024 15:14

Skoda Karoq / Kocaeli Keleşler Servisi

Tahir
09 Kasım 2023 11:40

Skoda Servisi İle Yaşanan Tekleme Sorunu Ve Yüksek Maliyetler

Zelal
11 Ekim 2024 19:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Start-stop Ve Fren Arızasına Çözüm Bekliyorum

Gökhan