Yahya sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 23:38

12.11.2023 tarihinde çocuğum için satın aldığım 180081 Skechers Arch Fit Discover Spor ayakkabının her iki topuk kumaşında kullanmaya başladıktan 4 ay sonra sökülmeye deformeler ortaya çıktı. Satın aldığım mağaza tarafından Skechers'a gönderilmesi sonrasında sözde "yıkama sebebiyle" garanti dışına çıktığı iddiasıyla ürününe sahip çıkmamış, biz müşterilerin haklarını adeta gasbetmiştir. Yepyeni ayakkabı tarafımızca herhangi bir yıkamaya tabi tutulmadığı gibi ıslanmaya dayanıklı olduğu iddia edilen ayakkabı su yüzü bile görmemiştir. Skechers ürününe sahip çıkmamış. Uydurma kullanıcı hatası iddiasıyla garanti dışına çıktığı bahanesiyle mağduriyetimiz giderilmemiştir. Bu markayı seçecekleri uyarıyor, markanın tavrını şikayet ediyorum

21 Ağustos 2024 08:53 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Yahya
Yahya
22 Ağustos 2024 20:53

Firma şikayetime kısa sürede cevap verdi ancak, 3-4 ay gibi kısa sürede oluşan deformeyi, kullanıcı hatası bahanesiyle hala ısrarla kabullenmiyor. Halbuki, Kızımın düzayak tedavisi için aldığım ayakkabı bizi mağdur etti. Çok pahalı olmasına rağmen ailecek bu firmayı tercih ediyorduk, bundan sonra asla tercih ve tavsiye etmeyeceğiz. Herkesi uyarıyor, Şikayetvar ekibine teşekkür ediyorum.

Sultan
21 Mayıs 2024 12:52
Skechers Ürününün Arkasında Duramıyor!
Skechers Ürününün Arkasında Duramıyor!
Sıdıka sonuçtan hiç memnun değil

Sıdıka
17 Mayıs 2024 17:46
Skechers Sökülen Ayakkabı Kullanıcı Hatasıymış
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 22:25
Arch Fit Ayakkabıda Kalite Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Temmuz 2023 18:44
Skechers Ayakkabı 1 Ayda Yırtıldı İade Edilmiyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 18:07
Skechers Şikayeti Ve Hayal Kırıklığı