Mine sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 14:13

Ürünü Mavişehir Hilltown Boyner mağazasında kasım ayının sonlarına doğru aldım. İzmir'de kış geç gelir ve uzun sürmez bilirsiniz. 16 Şubat tarihinde ürünü mağazaya götürüp durumu özetledim. Gelen cevap ise ret. Neden ret. Yapım aşamasında bir sorun olmadığına dair ret geliyor? Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi? Zaten bu fiyata bu ürünü almamızın sebebi ürünün garantisi olduğu arkasında durabileceğiniz ihtimali. Yoksa gidip 300 liraya da ayakkabı alınıp her bu hale geldiğinde bir 300 liraya daha ayakkabı alınabilir daha kâra geçebilirdik. Sadece 3-5 yağmurlu hava da giyilip gelinen nokta bu. Kış ayının ortasında ayakkabıyı Boyner mağazasının incelemesi için 16 şubatta bırakıp 14 martta geri teslim aldım ve dolayısıyla ayakkabı ne kadar giyilmiş olabilir? Hem aldığımız botu çocuğum kış ayında giymedi hem bu şekilde sorunumuz çözülmedi. Sorunun acilen giderilmesini rica ediyorum gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

14 Mart 2024 14:34 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Mine
Mine
22 Mart 2024 10:22

Kendi çabalarım ile müşteri hizmetlerini arayıp konu geçmişi hakkında bilgi verdim. Üretici kaynaklı materyalde sorun olmadığı için yine ret verildiği söylendi. Yazık gerçekten verilen paraya ayrılan zamana. Skechers alırken bir daha düşünmeyeceğim almayacağım firma ürünün arkasında durmuyor. 500 liraya ayakkabı alır bu hale geldiğinde en azından rakama acımam. 👏👏👏

Evren sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 11:25

Tülin
20 Şubat 2024 16:26
Skechers D'Lites Ayakkabı Ve Açılmalar
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 19:02
Skechers Kullanıcı Hatası Saçmalığı
Skechers Kullanıcı Hatası Saçmalığı
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 01:28
Skechers Kullanım Hatası
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 20:30

Skechers Kategorileri