Emine sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabının İç Tabanı

15 Ekim 2023 10:13

Merhaba Skechers marka ayakkabı aldım süper step metro garden'dan alış tarihim 17.04.2023 ayakkabıyı sayılı giydiğim halde incelemeye götürmek zorunda kaldım. İç tabanı kayıyor ayağımdan çıkartırken taban da ayağımla birlikte geliyor. İncelemeye gönderdim 2. De incelemeye gönderdim kullanıcı hatası diye bana geri dönüş yaptılar ayakkabıyı aldım tüketici heyetine başvurdum Ama henüz bir yanıt alamadım. Yanıt alma sürecinin 6 ay gibi bir süre sürebileceğini söylüyorlar. Ayakkabıyı yine giydim. Taban yine aynı şekilde kayıyor Yani ben Düz yolda yürürken yokuş aşağı yürüyormuş hissi ile yürüyorum parmağım ayakkabının ucuna vuruyor ve ayakkabıyı çıkarttığımda tabanı kaymış alt tabandaki beyaz kısmı görüyorum. Bunun için biraz önce yine Erenler Ticaretle iletişime geçtim size Yapabileceğimiz bir şey olmadığını ayakkabınızın incelemeye gittiğini Fakat onay almadığını görüyorum. Bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum dediler. Ben de o zaman onun üzerine sinirlenerek iyi o zaman 2.000 lira ver otur aşağı diyorsunuz öyle mi şimdi ben 2000 lira verdiğim bir ayakkabıyı Mahalle arasındaki bir ayakkabıcıya neden tamir ettireyim ettirmeli miyim Sizce? Bu çok saçma değil mi? Son çare artık size de başvuruyorum sizden gelecek yanıta göre başka yollarda izlemeyi deneyeceğim Ben ayakkabının ücretini istemiyorum Aynı ayakkabıyla değişimini istiyorum. Farklı model de istemiyorum Şimdiden teşekkür ederim.

27 Ekim 2023 16:20

Hiçbir gelişme olmadı Skechers'ın müşteri hizmetlerini arıyorum mağazanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçin diyor mağazanın müşteri hizmetlerini arıyorum bizim yapabileceğimiz daha bir şey yok 3 inceleme yapılmış diyor yani Bir nevi şuna Getiriyorlar al ayakkabı git Nerede tamir ettiriyorsan ettir verdin 2000 liraya otur aşağı kıvamına geliyor bu yaptıkları oradan oraya Oradan oraya. Size güvenmiştim açıkçası sizden bir sonuç alırım diye çünkü daha önce de yaptığım şikayetlerde sonuç almıştım bunda da lütfen rica ediyorum Çok da sinirliyim bir çare bulun bir yol bulunsun yani istemiyorum Çünkü bu ayakkabıyı tadilat ettirmek istemiyorum Biraz da inada bindi olay yani insanları s**** yerine koymasınlar artık

16 Ekim 2023 09:14 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

16 Ekim 2023 21:48

İnşallah iletişime gecilir.

17 Ekim 2023 17:31

Henüz benimle iletişime gecen kimse olmadı ne zaman geçilir acaba.

20 Ekim 2023 23:45

Merhaba acaba sorunuma ne zaman yanıt alırım. İletişime geçilecek dediniz ama gecen kimse yok.

20 Kasım 2023 19:06

Hiçbir sonuç yok be sorunum devam ediyor.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 01:26
Ayakkabı Deformasyonu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Engin sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 02:18
Skechers Bu Marka Böyle Mi Bu 3, Çift Oldu Aynı Sorun İle Karşılaştım
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
16 Temmuz 2023 19:52

Özlem
15 Mayıs 2024 00:26
Skechers Taban Rahatsız Ediyor
Armagan sonuçtan hiç memnun değil

Armagan
30 Mayıs 2023 09:54