Skechers Arch Fit D'lux Şikayet

26 Mart 2024 18:25

Geçen yıl Nisan ayında Ankara Kentpark AVM'den Skechers Arch Fit D'lux 149686 model spor ayakkabı aldım. Ayaklarımda içe basma sorunu olduğu için özellikle araştırarak bu modeli tercih ettim. Ayakkabıyı aldıktan sonra 4 ay günlük kullanımda giydim ve inanılmaz şekilde deforme oldu, ben zaten içe basma sorunum olduğu için almıştım ayakkabı yanlara doğru şekil değiştirdi, ayağımın o yamuk basan şeklini aldı. Arkadaşlarım bu ayakkabıyı giydiğimde ne kadar içe basıyorsun diye uyarıyorlar. Bu görüntü kısmı, daha da kötüsü 4 aylık yaz sezonundan sonra geçtiğimiz haftalarda tekrar giydiğimde ayaklarımın su topladığını fark ettim. Ayakkabıdan kaynaklı mı diye tekrar değişimli olarak diğer ayakkabılarımla kıyaslıyorum ve evet maalesef bu modelden kaynaklı bir sorun. Yarım saatten daha fazla giyemiyorum ayaklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor. Daha alalı bu kadar az zaman olmuşken ve bu kadar güvendiğim bir markaya bu kadar para vermişken böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü.

27 Mart 2024 09:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Samet sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 16:51
Skechers 1 Aylık Ayakkabının İç Astarı Yırtılıp Topuğuma Vurdu!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 18:07
Skechers Şikayeti Ve Hayal Kırıklığı
Skechers Şikayeti Ve Hayal Kırıklığı
Taner sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 20:29
Intersport'da Deforme Olan Skechers Ayakkabı Sorunu

Sultan
21 Mayıs 2024 12:52
Skechers Ürününün Arkasında Duramıyor!
Skechers Ürününün Arkasında Duramıyor!
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
07 Nisan 2024 20:57