Boyner Ayıplı Skechers Satıyor, Skechers Ürünün Arkasında Durmuyor!

Beycan
30 Ağustos 2023 22:38

Vadi İstanbul Boyner mağazasından 3 ay önce aldığım Skechers marka ayakkabının dikiş yerlerinden atması sebebiyle mağazaya inceleme talebinde bulunmaları için götürdüm. İnceleme sonucu neticelendi ama hiçbir açıklama yapılmadan ürün kusurlu değil dendi. Ürünün kusuru görselde apaçık ortada. Ne Boyner ne de Skechers' ta muhatap bulamıyorum. Kimse sorumluluk almıyor. Şimdi sorarım size görselini gördüğünüz 2.500 TL civarında para verip aldığım ve ayıplı olan bu ürünün çözümü nasıl olacak? Her 3 ayda bir ayakkabı alacak halimiz yok.

30 Ağustos 2023 15:57

Ek
31 Ağustos 2023 09:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Sabriye
19 Kasım 2023 21:25
Skechers Ayakkabı Sorunun Arkasında Durmuyor!
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Şubat 2024 12:31
Seda sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 11:48
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Raporlama: Skechers Ayakkabı Sorunu
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Raporlama: Skechers Ayakkabı Sorunu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
11 Ekim 2023 16:20