Halil sonuçtan hiç memnun değil

1 Haftalık Skechers Ayakkabı Astarı Attı

03 Ekim 2023 15:25

Skechers pişmanlığı, Almış olduğum ayakkabı 1 haftada astarını attı, yanlarda bozulmalar oldu. Garanti kapsamında olan ürünü göndermeme rağmen kullanıcı hatası diye geri gönderdiler ayakkabıyı. Resmi sayfalarında "Ayakkabılarda kısa süreli ve özenli kullanıma rağmen oluşan deri çatlaması, solüsyona bağlı açılma, dikiş atması, ışıklı modellerde şarj ve ışık sıkıntısı, Skechers iç astar yırtığı problemleri, inceleme sonucu materyal ve üretim kaynaklı bulunursa, garanti içerisinde değerlendiriliyor." İbaresi mevcut.

03 Ekim 2023 19:25

Ürünlerinin arkasında bile duramayan acizdirler. 14 günde ayakkabının geldiği durum budur.

03 Ekim 2023 19:19

03 Eylül 2023 tarihinde almış olduğum 04 Eylül 2023 tarihi itibari ile kullandığımız ayakkabı 14 günde bu şekilde deforme olmuştur. Skechers almak hatadır pişmanlıktır. Kendi sayfalarında belirttikleri garanti kapsamını uygulamaktan acizdirler. Ürünlerinin arkasında bile duramıyorlar.

Ek
03 Ekim 2023 16:03 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

03 Ekim 2023 19:34

Yani anlamadım cevap mı verdiniz sadece? Burayı arayın mı diyorsunuz? 14 günlük kullandığınız ayakkabıyı 14 günde biz alı koyduk paranızla rezil mi olun diyorsunuz? Çözüm nedir?

04 Ekim 2023 11:07

16 gün yağmur bile yağmamış bir yerde ıslakta zeminde kullandığınız değerlendirilmektedir diye açıklama yapıp telefonu kapattılar 😂

Fırat sonucu yetersiz buldu

Fırat
28 Eylül 2023 12:32

12 Temmuz 2024 16:57
Skechers Garanti Kapsamında Ürün Hatasını Kabul Etmedi
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Skechers 25 Günde Yırtılan Ayakkabı

09 Kasım 2023 09:39