Skala Dental Tepeüstü İhmali

11 Mart 2024 15:561.282

Yaklaşık 3 ay öncesinde Skala Dental adlı kuruma arkadaşımın tavsiyesi ile ** Beye gittim. Devamında ilk işlemim yapıldı ve diğer işlemim için geldiğimde *** beye randevu istememe rağmen *** beye randevu verdiler. Tamam deyip işlemin devam etmesini sağladım. Devamında *** bey kanal tedavisi ve dolgumu yaptı. Ama ben 10 gün boyunca geçmeyen ağrılarla mücadele ettim. Tekrardan bu şikayetlerimi söylemek için aynı kuruma ve tedavimin devamı için gittiğimde bu sefer de beni ***bey değil de ** beyin göreceğini söylediler. Yani ben bir kurumda kendi istediğim dışında 3 doktor değiştirmiş oldum. Şöyle ki ben ** beye 11 de randevu almıştım. ** beyi beklerken saat 11.20 oldu ve artık ağrım da olduğu için lobideki bayan arkadaşa doktor beyi aramasını rica ettim ve doktor beyin 12 den sonra oraya varacağını öğrendim. Devamında şikayetimi belirtip ödememi geri adım en başından beri 3 doktor değiştirdiğimi bunun doğru olmadığını ve gece gittiğim doktorun dişimle bir saat uğraştığını ifade ettim. Kurumdan ayrıldıktan sonra başka dişçiye gittiğimde çoğu dişçi beni kabul etmedi kanal tedavisini başlayan bitirir orada bir sıkıntı varsa risk alamayız dediler. Devamında ben eski kurumu arayıp beni hiçbir doktorun kabul etmediğini söyledim ve mağduriyetimin giderilmesini istedim. Daha sonra *** bey kanal tedavisi yapıyor muydu diye bir soru yönelttim. Oradaki arkadaş arada yapıyordu diye bir cevap verdi. Ben istemsiz bir şekilde 3 doktor değiştirdim ve bu kurum sayesinde oldu kesinlikle memnun değilim kesinlikle. Konunun takipçisi olacağım sinirler kaldığı için ve işlem güzel yapılmadığı için şu an hala acı çekmekteyim.