Hastanede Yetki Aşımı Ve Güvenlik Endişesi

21 Kasım 2024 23:43

Siyami Ersek Kule Bina'da anjiyo çalışanı temizlik personeli, hastanın anjiyo yapılan bölgesine pansuman gibi işlemler yapıyor ve bu işlemleri yasak olmasına rağmen zorla yaptırıyorlar. Bugün inceleme yapılmasını istiyorum. Temizlikçilerin bu işlemleri yapması yasak, önlem alınsın.

03 Aralık 2024 21:01

Kule bina 3 kat bir hasta yakını olarak bu şikayeti yazıyorum anjiyo sonrası gelen hastaları kontrol etmiyorlar kanama vs gibi kontrol yapılmıyor anjiyo sonrası hastaları kontrol etmesi lazım ama sabah çalışanlar hemşireler hastaları kontrol etmiyor gereği yapılsın çay başka bir şey bilmiyorlar

03 Aralık 2024 13:29

Kule bina kat anjiyo olacak hastamızı hasta asansör varken merdiven indirdi 3 kat personeli görevli olan hemşire uyarıyor bile yapmadı işlem giden hastamız merdiven indirdi 3 kat personeli hemşire bile uyarı yapmadı gereği yapılsın 3 kat hemşiresi hakkında

03 Aralık 2024 12:21

Siyami ersek anjiyo servis hemşire sabah doğru düzgün hastalara ilgilenmiyorlar başta savma işlemi yapılıyor anjiyo sonrası kontrol yapılmıyor hasta kanama var mı yok mu diye bu konu da şikayet çiyim 3 kat görevli hemşire den boş geziyorlar boş hastayı azarlar gibi konuşuyorlar resmen

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Körü Bir Sistem

28 Temmuz 2024 00:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Deneyiminde İlgisizlik Ve Hijyen Sorunları

01 Kasım 2024 01:13

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Hijyen Ve İşlem Süreçleri Üzerine Değerlendirme

04 Temmuz 2024 14:58