Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Körü Bir Sistem

28 Temmuz 2024 00:56

M***** A*** E**** Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nde 3 gün önce anjiyo olan annemin bacağında morluk ve şişlik oluştu. Zaten B Blok 5. katta çalışan hemşire ve güvenlik kadın insanı çileden çıkarıyor. Kurtulduğumuza sevinirken oluşacak problemle ilgili bizi uyarmadılar. Bugün tekrar geldik ve hafta sonu olduğundan dolayı başka hastanede röntgen çektirdik, sonrasında buraya getirdik. Şimdi de iki kişilik odaya alındı ve yanımızda yabancı uyruklu hastalar kalmakta (kültür farkından dolayı dile getirmek istedim). Tuvalete girip sifonu bile çekmemişler. Tam tuvaletin yanında hasta yakını olarak kalıyorum ve diğer hastanın yakını erkek. Yani geçerken sürekli rahatsız ve tedirginim. Bir kadın olarak özel oda istemiyorum ama en azından önlem alınabilir. Bu nasıl bir şey ben anlamadım. Farklı mercilere de şikayetlerimi özellikle yazacağım çözüm bulunana kadar.

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 12:32

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Hijyen Ve İşlem Süreçleri Üzerine Değerlendirme

04 Temmuz 2024 14:58
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Siyami Ersek Hastanesinde Yapılan Kötü Muamele

29 Haziran 2023 22:09