Arif sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Söyledikleri Birbirini Tutmuyor

23 Ağustos 2024 21:13

Kesin deyip araç vermiyorlar. Ankara Altındağ iskitlerden rezervasyon yaptırdım iki hafta önce günlüğü 1100 TL den 7 gün 22 ile 29 arası iskitler sixty i aradım kredi kartı kullanıyorum ama banka puanım düşük t. C. İle Findeks e baktılar b** beyler günlük full kasko yaptırırsanız araç verebiliriz dedi günlüğü 560 civarıydı.

Neyse mecburum düğünüm var diye tamam dedim 4 milyar fark istedikleri halde 12.750 verip kiralayacaktım normalde 7700 TL idi. Bugün araç almaya gittim araç veremeyiz sebebi kredi notum düşükmüş konuştuğumuzda da düşüktü.

Bildiğim için aramıştım ben günlük 1.100 TL rezervasyon yaptırmıştım bugün baktım fiyatı 1.550 ye cıkmış ilk kez sixty den kiralayacaktım mağdur oldum kesinlikle güven vermeyen konuştukları birbirini tutmayan firma. Ayrıca sicili bozuk insan kredi kartı kullanamaz e devlette de herhangi bir icram dosyam hiçbir şey yoktu işimi farklı bir firmadan çözdüm bugün araç kiraladım.

25 Ağustos 2024 12:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

28 Ağustos 2024 14:58

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan bilgilendirme sağlanmıştır. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

28 Ağustos 2024 15:08

Sonuç falan yok aradılar yazdıklarımı tekrar beyan ettim hepsi bu

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
27 Ekim 2024 03:26