Sixt Araç Kiralama Şirketi Ödemeyi Alıp Aracı Vermiyor

04 Ağustos 2023 19:32

Sixt adlı araç kiralama şirketinden 14.07.2023 tarihinde araç kira bedelini ödeyerek 04-08.08.2023 tarihleri arası içim rezervasyon yaptırdım. Bugün 04.08.2023 aracı almaya gittiğimde bana Kredi notunuz düşük dediler ve aracı vermeyip beni mağdur ettiler. Bunu rezervasyon yaparken kontrol edip ona göre rezervasyon yapsaydınız veya rezerve edemiyoruz deseydiniz olmuyor muydu? Madem böyle bir şey vardı ödemeyi neden alıyorsunuz. Bir de araç süresini uzatmak İçin müşteri hizmetleri ile görüştüm ve rezervasyon süresini bile uzattılar. Başka bir firmadan kiraladığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kısaca bu firmaya güvenerek plan yapmayın

01 Eylül 2023 02:33

İptal ettikleri rezervasyonun ücret iadesini neredeyse 1 ay oldu hala gerçekleştirmediler. Müşteri hizmetlerine mail attığım halde cevap alamıyorum. Kandırıldığımı düşünmeye başladım. Almadığım hizmetin ücretini gününden çok önce aldıkları halde benim paramı hala göndermediler. Ödemeyi yaptığım tarih temmuzun ortası iptal ettikleri rezervasyonumun tarihi ağustosun hemen hemen başlarıydı. Eylül ayına geldik 20 günden fazla süre geçti ve geri ödemeyi yapmadılar. Ödeme yapmak için neyi bekliyorsunuz diye mail attım bakalım nasıl bir geri dönüş yapacaklar.

23 Ağustos 2023 14:06 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

23 Ağustos 2023 14:10
23 Ağustos 2023 19:15

Ücret iadesi kaç hafta oldu yapmadınız. Her şeye bir cevabınız var buna da cevap veriniz. Ödemiş olduğum kiralama bedeli kaç hafta oldu neden yatırmadınız.?

23 Ağustos 2023 21:01

Ayrıca rezervasyon yapmadan önce Findeks raporuna baktırın. Sözleşmede var kabul ettin demekle olmuyor. Şikayetlerinizin geneli Findeks ile alakalı. Olan oldu artık. Paramı gönderin yeterli

02 Eylül 2023 04:33

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun

Kiralama Sürecinde Beklenmedik Kredi Notu Engeli
Bayram sonuçtan memnun

Bayram
29 Ekim 2024 20:23
"Duygu hanıma teşekkür ederim"
Sixt Araç Kiralama Rezervasyonunda Çifte Ödeme Ve İade Sorunu
Sixt Araç Kiralama Rezervasyonunda Çifte Ödeme Ve İade Sorunu