Burak
19 Ağustos 2024 10:08

Gaziantep Sixt araç kiralama tam bir pişmanlıktır. 2 gün önce yaptığım kiralama neticesinde bana verdikleri araç inanılmaz sigara kokuyordu. O kadar ki kokuyu daha bagajı açarken dışarıdan hissettik. İçinde oturulacak gibi değildi. Ama öyle böyle bir koku değil, yani tarifi yok. Öyle 1-2 gün sigara içmekle olacak iş değil. En beter kıraathane bu kadar kokmaz. İnsanın midesi bulanıyor. Değişim istedik. Başka araç yok dediler. Koskoca Sixt, araç yok. Geçtik sigarayı, aracın kapısını açtık yırtık pırtık paspaslar, kirli koltuklar, pis yapış yapış ön konsol, toz toprak içinde kapı içleri... Bu ne pislik diyoruz, müşteriler kirletiyor diyor. Bir de satış bankosundaki Y**** Bey de araba 2024 model çok temiz, güzel bir araç diye bilgi vermişti. 2 günlük kullanım sırasında araca kim yaklaşsa bu ne biçim koku diye şikayet etti. O kadar ki bebekli bir arkadaşımız ben bebeği bu arabaya bindirmem deyip binmedi. Daha daha söylenecek şeyler de var. Ben düz vites istedim, upgrade ettik size otomatik veriyoruz diye salladılar, oysa ki ellerinde düz vites arabaları yokmuş. Belki ben otomatik kullanmıyordum, o zaman ne olacaktı? Gelelim teslim sırasındaki duruma. İ***** isimli bir arkadaş teslim için yetkilendirmişler. Benden önce 2 teslimat vardı, tam 30 dakika sürdü. Aracın orasına bakıyor burasına bakıyor. Fotoğraf çekiyor da çekiyor. Önden arkadan, üstten alttan, sağdan soldan. Utanmasa arabayı lifte alacak alt takım kontrol yapacak. Bir de müşteriye “arabayı şu aydınlığa çekin fotoğraf çekeceğim” diyor. Al nereye çekiyorsan çek kendin… Teslim sırasında, ver anahtar gönder, araç gelince bu çaba bu arayış neden acaba? Sıra bana geldi. Full kaskom var, başladı yine fotoğraf çekmeye. Atayım imzayı ben gideyim nasıl olsa tam kasko beni bekletme dedim, “git sen, ben bekle mi dedim!” dedi. Böyle laubali, öyle boş ki… İşe alımları da ciddi bir daha gözden geçirmeleri gerekir diye düşünüyorum. İmza filan atmadan arkadaşı iPad'i ve fotoğraf çekimi ile baş başa bırakıp, kaçmak üzere olan uçağıma yetiştim. Bir daha Sixt mi, tövbe. Siz de öyle yapın.

19 Ağustos 2024 11:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

19 Ağustos 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sürecinde Kilometre Sınırı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

İbrahim
13 Nisan 2025 13:40
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Haziran 2024 00:29
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
28 Temmuz 2023 03:05
Aykut sonuçtan çok memnun

Aykut
19 Aralık 2024 18:53
"Kimse kimseyi zorla bir kurumda çalıştırmıyor. Umarım gerekli uyarılar sağlanır kendilerine. Kurum tarafından arama yapan Duygu Hanım'ın samimiyeti ve açıklamaları beni memnun etti. Vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ederim."