Sitare Mobilya Yalan Beyan, Sorunlu Hizmet

19 Eylül 2024 12:52

Satış danışmanı M**** Beyden ( sitare mobilya ) yatak odası takımı. L koltuk ve Bosch bayilerinden su sebili aldık. Dahada bir çok şey almayı düşünüyorduk. Düğünümüz olacağı için termin süreçlerini 2 3 kez teyit ettik. Koltuk bize söz verilen zamanda gelmedi. Yatak odasının bazı ürünleri kırıktı onların da değişimi bir hafta dendi 15 gün kadar sürdü. Satış danışmanı M**** Bey bize kendisi bizim bir talebimiz olmadan bu aksaklıkları telefi edeceğini birkaç
Kez söyledi. Hediye gibi bir şeyler. Aradan 1 ay geçti ses çıkmadı En son yanına gittiğimizde şimdi hallediyorum biraz bekleyin dedi, 10 dakika sonra yanımıza geldi depo kapanmış yarın ben size muhakkak haber vereceğim dedi. Tabii ki haber vermedi üzerinden yine 1 ay kadar daha zaman geçti. 10 gün önce biz kendimiz yazdık. Yine halledeceğim dedi ve ses yok, yaklaşık 3 aydır müşteriyi oyalıyor ve yanlış bilgi veriyor. Burda söz konusu olan hediye değil, bizim için önemli olan Davranış biçimidir. Mevcut durumu kurtarmak için her şey yapılıyor. Hiç memnun kalmadık

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 12:33
Şira Mobilya Düğün Paketi Kabusu: Teslimat Ve İletişim Sorunları!
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Mobesko Körfez Mobilya'yı Tüketici Mahkemesi Şikayet Edeceğim!

02 Mayıs 2024 19:48

28 Ağustos 2023 13:44

25 Ağustos 2024 07:16
Dilli Mobilya Kalitesiz Ürünler Satılıyor

15 Haziran 2024 17:39
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.