Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi Seyrantepe Çocuk Polikinliği -2

27 Mart 2024 15:38

Çocuk Kan Alma Bölümündeki Hemşire çocuktan kan almaya çalışırken, çocuğun canını alacaktı. Böyle acemi insanları neden çocuk bölümlerine koyarlar ki? Verdiği ukalaca cevaplar insanların gerilmesine sebep oluyor. Yaka kartını da ters çevirmiş ismi görünmesin diye devlet size o yaka kartlarını ne için veriyor? Çocuğun eline bastırıp, kan almaya çalışıyor, çocuğun elinde iğneyi 10 kere gönderdi. Daha sonra tekrar kan almak için kolundan bir delik daha açtı. Madem bu kadar kolaydı neden daha önce almadınız dedim. Bilseydim alırdım diyor. Sen bilmiyorsan kim bilecek? O zaman gelmeseydiniz diyor! Bir personelin bunu söylemeye hakkı yok, nereye gideceğimi personelinize soracak değilim! Ukalaca tavrı, suratsızca hareketleri hiç hoş değil. Kesinlikle 27.03.2024 Saat 9.30 da Çocuk polikliniğindeki -2 Kan Alma Bayan hemşiresinin acil şekilde uyarılıp ikaz edilmesi gerekmektedir. Aksi taktir de bunun için her gün şikayette bulanacağım.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 20:52

29 Kasım 2023 16:34

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı Bölümünde Yaşanan Kan Alma Sorunu

14 Mart 2024 16:32