Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı Bölümünde Yaşanan Kan Alma Sorunu

14 Mart 2024 16:32

13 Mart 2024 tarihinde 5 aylık bebeğimi çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne doktor kontrolüne götürdüm. Doktor kan tahlili istedi. Kan alma odasında bulunan hemşireler, çocuğun damarlarının ince olduğunu ve kan gelmediğini bahane ederek kolunu sıkarak kan getirmeye çalıştılar. İğneyi içeride çok zorladılar ve çocuğumun ertesi gün kolu mosmor oldu ve parmak izleriyle doluydu. Kan almayı bilmeyen hemşireleri oraya dikmişsiniz. Ya bilen birini getirin ya da eğitimlerini sağlayın. Benim çocuğum iki aylıkken başka bir hastanede ameliyat geçirdi. Ameliyat öncesi tetkiklerde kan alan hemşire, iki aylık bebeğin damarını buldu ve kanı aldı. Eğer o hemşire alabildiyse, sorun sizde demektir. O tarihte Kırşehir Ahi Evran Hastanesi çocuk kan alma bölümünde çalışan hemşirelerden şikayetçiyim.

Seval

Aynen %1 milyon katılıyorum çok ilgi size Alakasız bir hastane ilgilenmeye yok Herkes kendi kafasına göre temizlik sıfır Güler yüzlük yok tersleme var Yani herkes rahat bir şekilde parasını kazanıyor burada olan hastalara oluyor Başka kimseye bir şey

09 Kasım 2023 00:55
Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Hastanede Bebeğime Uygulanan Şiddet
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acildeki Hemşirenin Damar Bulamaması

12 Ocak 2024 16:47