Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 01:26

2023 yılının Ağustos ayında Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'na Bağcılar şubesinden kayıt yaptırdım ve bu süreçte Mart 2024'e kadar düzenli olarak ödemeleri gerçekleştirdim. Sözleşmeye göre altı ayda bir yapılan çekilişler, sözleşmenin dışına çıkılarak aylık olarak düzenlenmeye başlandı. Ben, Mart ayını bekleyerek altı aylık çekilişi umarken, aniden aylık tek çekiliş yapıldı. Nişanım olacağı için çekilişte ismimin çıkmasını bekliyordum ve burada hakkımın ihlal edildiğini düşünüyorum. Mart ayında aylık çekiliş yapılacağını neden son dakika haber veriyorsunuz? Ben buna göre plan yapmıştım. Paramın değer kaybettiğini ve çekemediğimi görüyorum. Durumu anlattım, dilekçemi verdim ancak ilgilenen olmadı. Nişanımı yapacağımı, bir ay öncesinden dilekçe verdiğimi söyledim, fakat umursayan yok. Normalde çekiliş sonuçlarına göre, çıksa da çıkmasa da en geç üç ay içinde paranın hesaba yatırılacağı belirtilmişti. Ancak bu süre altı aya çıkarılmış. Neden sözleşmenin dışına çıkılıyor? Yatırmış olduğum paranın derhal geri ödenmesini talep ediyorum.

18 Nisan 2024 12:06 (Şikayetten 10 saat sonra)
19 Nisan 2024 21:33

Kurum tarafından aranıp resmen şantaj edildim. Şikayetimi kaldırırsam 3 ayda geri öderiz kaldırmazsan 6 ayda paranızı alırsınız. Ben kendi özgür irademle şikayetimi yazarım bu kimseyi ilgilendirmez. Tek dertleri şikayetleri gizlemeye çalışmak. Yine şikayet yazacağım CİMER e de şikayet edeceğim deyince Hukuk Birimine iletiriz diye tehdit edildim Bu şekilde mi yardımcı olacaksınız Ben ilk sözleşme yapılırken eğer geri çekilirsem ne zaman alırım paramı dediğimde sözlü olarak hemen alırsınız diye söylendi. Diyeceklerim bu kadar

01 Mayıs 2024 22:19
Planlarım Altüst: Sinpaş Yapı Tasarruf Mağduriyeti

Yüz binlerce?!?! Müşteriyi memnun etmişsiniz?!?!?! Siz daha kurada adı çıkana ödeme yapamıyorsunuz? (aldığınız şikayetlerden belli) Yetkili mercilere şikayette bulundum. Müşterinin aklıyla dalga geçmek hakkını gasp etmek ne demekmiş göreceksiniz. İnsanları keyfinizin istediği şekilde mağdur edebilceğinizi mi düşünüyorsunuz. Alacağımız paranın dilencisi yapmaya utanmanız yok mu? Sözleşmeden ss aldım 6 ayda 1 çekileceği yazılıyor

01 Mayıs 2024 22:24
Planlarım Altüst: Sinpaş Yapı Tasarruf Mağduriyeti

Başvurduğum şikayetin savunmasını da yazar mısınız :) Yetkililer cevap bekliyor. :)

01 Mayıs 2024 22:45

Ben sizin, size ait parayı mı geri verin diyorum, sizin paranıza mı göz diktim. Benim paramı verin, yatırmış olduğum paramı geri verin Başkasının parasını mı istedim sanki? Şahsi paramı

18 Haziran 2024 12:53

Yalan söylüyorsunuz! Kul hakkı yiyorsunuz! Sahtekarsınz! Beni aradığınızda çekilişlerin ayda bir yapılacağını ve sadece benim (! ) bu duruma itiraz ettiğimi söylediniz. Benden sonra gelen şikayetleri görüyorum ki herkes aynı durumdan şikayetçi

17 Ağustos 2024 00:00

Kaymakamlığa gidip Tüketici Hakem Kurulu'na şikayet ettim sizi. Derhal savunmanızı verin. Madem ki çok haklısınız.

Yorumlar (6)

Yılmaz

Bu gibi şikayetleri gören bir insan nasıl inanacak bunlara

Abdurrahman

Buradaki Sinpaş yetkilisi duysun sesimi buradaki şikayetleri okuyordum. Birçoklarının şikayetini sildiğini gördüm ben sisteme katılım sağlamadım ana tehditle şantajla hiçbir şirket bir yere varamaz çevreme kesinlikle tavsiye etmeyeceğim açık konuşayım bir banka kadar dahi namuslu değilsiniz mağdur ettiğiniz insanlar sizin sonunuzu getirecek

Abdurrahman

Bu olayı okudum. Genel olarak bakıyorum. Bu olay ile ilgili değil. Biz tüketiciler ya da iş ilişkisine girecek vatandaşlar. Genel olarak firmaların veya vb. Oluşumların gerek elemanları gerek reklamları gibi sebeplerle sözlü beyanlar ve vaatleri ile güvenimizi suistimal ederek oldubittiye getirilerek. Bir eylemin içine sokuluyoruz. Hayatımızı etkiyecek bu eylemlerde ilk bakmamız gereken sözleşme, vekalet, vb. Hukuki durumlar, küçük yazılar, terimsel ifadelere hiç bakmadan her şeye imza atabiliyoruz. Maalesef genelde güvene dayalı vaatlere dayalı bu işlerin çoğu hüsran.

Gürhan

Bende Sinpaş GYO sistemine katılmayı düşünüyordum daha önceden Birevim tasarruf sistemine katıldığım için sistemin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorum daha öncesinde Birevim tasarruf sistemin de teslimatında 7 ay ötelemeyle teslimatımı aldığım için artık Birevim firmasıyla çalışmak istemedim Sinpaş GYO sistemini araştırdım yorumlarını okudum hiç iç açıcı değil vazgeçtim

Eray

Sonuç ne oldu hocam?

Muhammed

Yetkili mercilere şikayette bulundum Sinpaş'ın savunma yapması isteniyor. Daha yapmamışlar.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Gaziantep Şubesi Mağduriyeti!

13 Temmuz 2024 12:47