Kübra sonuçtan hiç memnun değil

A101den Alınan Singer 6160 C4 Hatası Veriyor

08 Ağustos 2023 13:59

2019 yılında A101 den Singer 6160 dikiş makinesi almıştım. İlk aldığımda iplik kırmaya başladı. Herhalde dilinden anlayamadım deyip kaldırdım. Şimdi yeniden açtım iki saattir uğraşıyorum gene iplik kırıyor c4 hatası veriyor. Yorumları okudum ki A101 den alınan bütün makineler bozuk çıkmış. Singerin internet sitesinden alınanlar iyi dikiyormuş. Singer ve A101 markasını kınıyorum bozuk mal sattıkları için.

Yorumlar (5)

Sibel

Merhaba ben servise verdim hiçbir sorunu olmadığını yaşadığımız sorunların üst ve alt iplikleri düzgün takamadığımız için oluştuğunu söyledi. İp düzgün geçmesi gereken yerlerden geçmezse tansiyon iyi ayarlanamadığı için ip ve iğne kırma sorunu oluyormuş mesela ben ilk üst ip masuradan çıktıktan sonraki çentikte ince bir parça var ona geçirmeden geciriyormuşum. Onu öğrendim. Belki sizde de benzer bir sorun olabilir. Kolay gelsin

Sibel

Kübra hanım ben makinemde şimdi bir sorun olmadan dikebiliyorum. Ama bu safhaya gelebilmek için kumaşa uygun iğnede çok önemliymiş onu öğrendim.🙂 Uzunca bir süre uygun iğneyi bulabilmek için aynı sorunları yaşadım. Şimdi sorunsuz dikiyor ama uygun iğneyi bulana kadar sanırım sorun yaşayacağız. Şimdi elimde her numaradan iğne yedeği var. 🙃🙃🙃😉😉Kolay gelsin size

Kübra

Çok teşekkürler bir de öyle deneyim nasıl takıyordum dikkat etmedim.🙂

Sibel

Merhaba bende sizin gibi A101den aynı marka makineyi aldım ve aynı şeyleri yaşadım ama ben kendimi suçlamıştım acemi olduğum için bu hata kodunu veriyor dikmiyor diye. Peki Singer ürününe sahip çıktımı bir sonuç alabildiniz mi

Kübra

Hayır hiçbir sonuç alamadım kutusunda duruyor A101 in ikinci kalite bozuk ürünler sattığına inanıyorum artık

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Singer Makine Dikmiyor Kimse Yardımcı Olmuyor

Seher
27 Temmuz 2024 12:31
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Singer 1408 Dikiş Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

Dilay