Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Sinan Ağgül Boutiq Coiffure Mersin'in En Kötü Kuaförü

21 Eylül 2024 09:18

Sinan Ağgül saçımı mahvetti. Kaynağımı takamadı. Üstelik gösterdiği saçla taktiği saç aynı değildi. Mersin'in en kötü kuaförü diyebilirim. Bir de ancak bu kadar olur dedi. Fiyaskodan başka bir şey değil!

20 Eylül 2024 15:24

Sinan ağgül mersininin en kötü kuaförü saçımı takamadı mahvetti  kaynak takmayı kesinlikle bilmiyor. Taktiği saçla gösterdiği saç aynı değil. İşi bilmiyor biliyormuş GB konuşuyor

Sinan

Ben sizin kime olduğunuzu bilmiyorum maalesef çünkü sizin gibi günde 30 kişi giriyor Seçil hanım herkesi tanımam mümkün değil. Bir sorununuz olduysa arasaydınız gelseydiniz keşke biz gelene çözüm üretmeden bırakmayız teşekkür ederiz

Sinan

Hanımlar kullanan nasıl kullanıyor madem bir sorununuz var keşke arayıp söyleseydiniz bizde sizin mağduriyetinizi çözerdik. Yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏

Seçil
Seçil

Hiçte mağduriyetimi çözmediniz çıkarken de hiç memnun olmadığımı söyledim umrunuzda bile olmadı siz beni çok iyi biliyorsunuz işinize gelmiyor kullanımla alakalı yorum yapmadım ertesi gün başka bir yerde gittim yeniden yaptırdım fotoğraflar hala var ben de yapmış olduğunuz saçın

Saç Kaynağı Ve Satışında Yaşanan Olumsuz Deneyim

09 Mayıs 2025 17:00