Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Simit Sarayı Mağaza Müdürünün Elimden Simitleri Çekip Alması Ve Beni Kovması

22 Mart 2024 09:36

İstanbul Hilltown Küçükyalı Simit Sarayı şubenizde çalışan Kadın müdürünüz kasada Multinet'le ödeyeceğimi söylediğimde personel indirimi yapmadı. Bende normalde yaptıklarını söyledim söylemesem bile şimdi tekrar yapar mısınız dedim. Başta söylemeniz gerekiyordu iptal edemem tarzı bir tavır takındı. Zaten ben iptal edebilir misiniz dedikten sonra kadın bana kuruldu orasını hareketlerinden anlayabiliyoruz. Sonra iptal etti ödemeyi gönderirken muhabbet bir anda senli benliye döndü “kartı okut” tarzı konuşmaya başladı. Kimse kimseyle bu şekilde hele ki hizmet sektöründen bir kimse karşı tarafla emrivaki konuşmamalı. Bende gıda da çalıştım ve görüyorum ki ciddi saygı eksikliği var. En sonunda dayanamayıp tepki gösterdiğimde ise herkesin içinde elimden simitleri bir hışımla çekip aldı herkesin içinde de rencide etti. "Sana simit falan yok" deyip bağırmaya başladı. Bu ne demek ya? Bu nasıl bir saygısızlık? Ben bu AVM'nin çalışanıyım ve her gün bu saygı yoksunu insanla yüz yüze gelmek zorunda değilim. Bu şekilde kimseyi rencide edemez. Bir daha da önünden dahi geçmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Ama şundan da emin olun elimden geleni de ardıma koymayacağım bu işin de peşini bırakmayacağım.

profile profile

Simit Sarayı'nda Müşteri Memnuniyeti Ve Hijyen Sorunları