Şile Belediyesi Kanunsuz Ve Haksız Yıkım

29 Temmuz 2023 12:08

Şile kabakoz'de bulunan villamın arsası kaydırılmak isteniyor. Şile Belediyesi işken alınmış arsamın sol tarafa kaydırmak istiyor ama mümkün değil çünkü Meydan çayı var ve uçurum. İskan alınmamış komşunun evini kaydırması gerekirken yapmıyor. Şile kabakoz belediyesinde belediye elemanları çalışanları haksız işlem yapıyor.

Benim engelli çocuğum var onun için havuz yaptırdım. Terapi görsün diye ve havuzun üstü sabit olmaması halinde kanunen engel bulunmadığı halde yıkım gerçekleştirdiler. 26.07.2023'e belediye gelip yıkmaya geleceğini söyleyip 27.07.2023 saat 9.30'da yıkım yapıldı.

Komşu ile aramdaki duvar ve havuzun üstü ve çay bahçesi yıkıldı. Bunun nedeni komşunun iskan alabilmesi çünkü benim duvarım kaydırılırsa onlara iskan vermek kolaylaşır. Lütfen buna dur deyin, biz kimiz? Vatandaş değil miyiz?

Biz kimiz Avrupa'da yaşıyoruz diye her şeyi kabul etmemiz mi gerekiyor? Gümrükte para verir misin diye soruyorlar ama bizim problemlerimizi çözecekler mi? Hakkım olanı verin ve almayın. Bu yolsuzluklara dur deyin.

29 Temmuz 2023 11:56

Lütfen sizden cevap yardim bekliyorum bizim yalnız olmadığımızı haksiz işlemin arkasında olmadığınız gösterin birilerin dur demesi gerek Yildiz

01 Ağustos 2023 12:36

Türkiye'de adalet çöktümü Bir içinde gelip 12 Saat sonra yıkım yapılır mı Yikilan yer isken verilmiş belediye tarafından aynı belediye kanunsuz bir şekilde yan tarafa yapi izni verdiği için Bu kanunsuz işlemi örtmek için benim yarimi yıkım hatasını kapatmak istiyor Yiktiklari duvar havuz Cay bahçesinin malzemelerini param parça yapmaları bunu yapan yıldırma politikası uygulamakta Ben bir Turk vatandaşım Hollanda'da bir is veren bayan Bu nasıl olur Biz vatanimiz dediğimiz ülkede usulsuzluk yapanlar ile iş birliği yapan belediyeye dur deyin Bu Şile Belediyesi kaynıyor lütfen duyun sesimizi Yildiz oğlakçı

01 Ağustos 2023 12:47

Ben hayretler içindeyim sanki bir rüya ve biri beni uyandıracak bu nasıl olur benim ülkemde ben her şeyi kanunlar çerçevesinde yaptım isken aldım ben engelli torunum ile tatil yapacağım derken bu adalet mi ben yolsuzluk yapmıyor rüşvet vermiyorum ve örgüt değilim diye bu mu yapılır benim Allahım var bunu bilin bu mal mülk kimseye kalmaz benim engelli çocuğumun bedduası eğer dur denilmezse hepinizi mahv edecektir yildiz oğlakçı

Şile Belediyesi 'indeki Usulsüzlük

29 Temmuz 2023 13:00