07 Temmuz 2023 19:05

https://www.sihirliayakkabi.com/ dan sipariş verdiğim #768963979571 sipariş numaralı 43 beden ayakkabı bana 39-42 beden olarak gelmiştir. Ayakkabım ayrıca tabanı 42 numaradır. Ayakkabı genişlik olarak dar gelmiştir. Kendilerine durumu anlattığımda bana anlaşmalı kargo kodu verip geri göndermemi istediler. Aynı paketinde kargocuya giderek işlemi yaptım. 28 Haziran 2023'de bana bayramdan sonra gönderim yapacağız dediler ve bugün 7 Temmuz hala dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum bakan yok. WhatsApp hatlarına yazıyorum dönüş yapmıyorlar. Bana uyumsuz ayakkabı gönderip 810 lira ücret aldılar ve dönüş yapmıyorlar. Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Ayakkabıyı evde ilk geldiğinde dener denemez ayaklarım su topladı inanılmaz bir acı geldi. Ayakkabıları iyi değil ve hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar.

Sihirli
Sihirli

Merhabalar efendim. Ürün sizlere 43 numara gönderildi. Ayakkabının numarasına bakmamış görünüyorsunuz. Gizli tabanlarımızın kalıbı büyük olduğu için 42 numara kalıbından 43 numara ayakkabıya denk getirilmiştir. Sizler ücret iadesini istediniz bizde ücret iadenizi yaptık sizin. Çok teşekkür eder hayırlı günler dileriz

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
10 Temmuz 2023 12:25
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 00:30
Yenisezonayakkabii (Instagram) Ürün İadesi Ve Fatura Gönderilmemesi
Yenisezonayakkabii (Instagram) Ürün İadesi Ve Fatura Gönderilmemesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:11
Pelia Company Ne Ürün Var Ortada Ne De Para İadesi.
Pelia Company Ne Ürün Var Ortada Ne De Para İadesi.