Muharrem sonucu yetersiz buldu

Sigortam.net Üzerinden Yapılan Mükerrer DASK Poliçesi Ve İptal Sorunu

Sigortam.net Üzerinden Yapılan Mükerrer DASK Poliçesi Ve İptal Sorunu
24 Ekim 2024 15:26

Sigortam.net üzerinden konutumun mevcut DASK poliçesi bitmesine 3-4 gün kala 771450542 poliçe numaralı 2.311,93 TL tutarlı yaptırdığım DASK poliçesi, aynı konut için önceki yıllarda yapılan poliçe numarasının yenilenmesi sebebiyle Sigortam.net üzerinden 18.10.2024 tarihi saat 21.00'de yapılan poliçe mükerrer konuma düşmüştür. Mevcutta geçerli olan önceki poliçemin yenilendiğini fark eder fark etmez 19.10.2024 saat 20.00 civarı, yani Sigortam.net üzerinden yaptırdığım poliçe üzerinden daha 24 saat geçmeden telefonla arayarak iptal talebinde bulundum ama iptal etmediler. Dönüş yapılmayınca 20.10.2024 günü tekrar aradım, boş kağıda ıslak imzalı iptal talebi beyanımı belirtmem gerektiğini, mail atmamı istediklerini söylediler. Mail attım, üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala ses yok, burnumdan getirdiler. Bu kadar yokuşa sürecekleri ne var anlamadım. Aracımın kaskosu sigortası da Sigortam.net aracılığıyla kesildi, yenileme tarihi geldi. 20 gün sonra bir daha katiyen bu şirketten işlem yapmam, çevremdeki kimseye de olumlu referans olmam, burnumdan getirdiler. Ayrıca Türkiye Sigortalar Birliğine ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de müracaatta bulunacağım. Para iadesi alamadığım her gün için maddi ve manevi zararım artıyor.

24 Ekim 2024 15:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

Muharrem
24 Ekim 2024 16:26

Müşteri memnuniyet birimden aradığını söyleyen her şeyin en iyisini en doğrusunu bildiğini düşünen bir hanımefendi bilgilendirici açıklayıcı müşterinin taleplerini önemseyen bir tavırdan ziyade eleştirel müşteriyi kör cahillikle itham eden bir tavırla benim yanlış yaptığımı ikinci poliçeyi kestirmenin benim hatam olduğunu ayrıcı acentalığını yaptıkları sigorta şirketlerinin süreçlerine müdahale edemediklerini ne kadar bekleyeceğim belli olmayan bir süre beklemem gerektiğini kaba tabirle Türkiye sigorta şirketinin keyfi yerine gelince Olumlu ya da olumsuz döneceğini söyledi. Boy boy yaptıkları reklama kanıp bende etkin güvenilir bir firma sanmıştım acentalıklarını yaptıkları şirketlere sadece talebimi iletebiliyorlarmış bir de aciliyet bildirirlermiş ötesine müdahale edemezlermiş. Bekleyeceğiz bakalım sigortalar birliğinede yazacağım.

24 Ekim 2024 17:21

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Sevgilerimizle, Sigortam.net

Hatikvah

👏👏

Hakan sonuçtan memnun değil

24 Ağustos 2024 10:32
sigortamnet-hizmet-yok-police-satin-almayi-birakin-1.pdf

20 Aralık 2024 12:40
Erman sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 00:02