Sigortam.net Kasko Sigortamın Yurt Dışı Seyahatime Açılması!

31 Temmuz 2024 17:17

10 yıllık Sigortam.net müşterisiyim. Mevcut kasko sigortamı yurt dışı seyahatime bir ay süreli zeyil yapılması için iki gündür Edirne'de bekliyorum. 5 dakika sürecek bir iş. Rezil oldu. Ailece burada. Son bir yılda 1420 şikayet yazılmış, ben de 1421. Şikayeti yazıyorum. Sigortam.net pişmanlıktır.

31 Temmuz 2024 17:30 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

31 Temmuz 2024 17:54

İki gündür aynı masal anlatılıyor. İki gündür rehin kaldık Edirne'de. Bir daha sizlerle çalışmak mi? Ben ve çevrem olarak asla.

01 Ağustos 2024 16:02

Hala Edirne'de bekliyoruz ve geceliği 3000₺ otel parası ödüyoruz. Kaskom yurt dışına açılması için tam 3 gündür uğraşıyorum. Arayan yok, soran yok.

01 Ağustos 2024 18:48

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen, bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

02 Ağustos 2024 20:59

Nihayet sorunumuz Sigortam.net çalışanı Uğur beyin gayretleri ile çözüldü. Çözüm aşamasında gerek Aksigorta yetkilileri ile görüşmeler yaparak, gerekse bizlerle yakından ilgilenerek, hatta mesai dışına taşmış olmasına rağmen, samimi duygularla ilgilenen sigortam net çalışanı Uğur beye teşekkür ediyorum. İyi ki varsın... İyi ki konuya sen el attın. Sağ ol... Varol...

Sigortam Net Şikayet Ve Pişmanlık

01 Mart 2024 15:15