Samet sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Trafik Sigortasında Yanlış Basamak Ve Yüksek Prim Sorunu

Zorunlu Trafik Sigortasında Yanlış Basamak Ve Yüksek Prim Sorunu
27 Aralık 2024 01:13

SBM, zorunlu trafik sigortasında basamak belirlerken 2013 yılındaki kazayı referans alıp sonrasında geçen 5 yıllık sigortalılık süresi hesaplandığında basamak artışı yapmamış. Bu durumda yanlış basamakta olduğumdan poliçe fiyatım yüksek çıkmıştır. Direkt SBM ile irtibata geçilemiyor, illaki sigorta şirketinin Turkuaz talep oluşturmasını istiyor. Aracı kurum, yüksek prim almak için olayı görmezden gelip geçiştiriyor. Sağlıklı iletişim kurulamıyor. Sorun çözülemiyor, durumun düzeltilmesini istiyorum.

27 Aralık 2024 01:00

Şimdi şikayetin altına SBM şikayetin değerlendirilmesi için link i tıklayın diye mesaj atar falan onun da cevabını vereyim 10 kez attım bıktım sorunda emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum

27 Aralık 2024 14:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın İlgili, Şikayetinizin incelenebilmesi için, doldurmuş olduğunuz iletişim formu numaranızı iletmenizi, iletişim formu numaranız yoksa tekrardan talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

27 Aralık 2024 14:32

HDI Sigorta ya yönlendirme yaptınız onlara Turkuaz talep oluşturmak için yaptığım bilgilendirme 2621607 HDI Sigorta sizinle irtibata girdi talep no değişiyorsa oraya da sorabilirsiniz 15 dakika önce tekrar sizi aradım SBM yı tekrar HDI'ye yönlendirdiniz

27 Aralık 2024 14:36

Sizden gelen cevap HDI ile 2621607 numarası ile Turkuaz talep oluşturuldu

Hasarsız Geçmişime Rağmen Yanlış Basamakta Görünüyorum, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

01 Temmuz 2025 20:27
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Hasar Kaydı Nedeniyle Aracımı Satamıyor Ve Mağduriyet Yaşıyorum

14 Ağustos 2025 04:22
Yanlış Hasar Kaydı Nedeniyle Aracımı Satamıyor Ve Mağduriyet Yaşıyorum
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 15:05
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hasarsızlık Basamak Hatası