Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sisbis Kaydımın Kaldırılmaması Hakkında!

30 Haziran 2024 13:44

Sigorta poliçemin geçerlilik süresi dolmasından dolayı yeni trafik sigortası yaptırmak için birkaç farklı şirketten teklif aldım ve aldığım teklifler bir hayli yüksek! Hatta bazı sigorta şirketlerinden teklif dahi alamadım. Bunun sebebini araştırdığımda ise sisbis kaydım olduğunu öğrendim. İlk aracımı 2 sene önce aldım haliyle 2 senedir sigorta yaptırıyorum ve bu süreçte sigorta şirketleriyle en ufak bir sorun yaşamadım. Nasıl olduğunu ne zaman olduğunu bile bilmediğim bu sisbis kaydının ivedilikle kaldırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum!
Not : 27.06.2024 tarihinde siseb.sbm.org.tr üzerinden sisbis kaydına itiraz dilekçesi doldurdum hala bir sonuç alamadım. Sisbis bildirim no : 32809

01 Temmuz 2024 09:28 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Mario
01 Temmuz 2024 10:19

Siz mesajımı tam okumadınız galiba zaten sisbis kaydına itiraz dilekçesi doldurdum her şeyi anlattım orada bildirim numarasını da ekledim lütfen şikayetimin tamamını okuyunuz.

Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkezi Sisbis Kaydı Bulunamadı Hatası Alıyorum

İlker
11 Mayıs 2024 12:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Sigorta Suistimali Kaydı Mağduriyeti

01 Kasım 2024 23:25