20 Eylül 2023 17:10

11.09.2023 tarih ve saat 08:45 sularında Ankara ili Çankaya ilçesinde bulunan Geçit Caddesi'nden Cemal Gürsel Caddesi'ne giriş yapacağım sırada Geçit Caddesi ile Cemal Gürsel Caddesi kesişiminde bulunan taksi durağında bekleyen 06T2931 plakalı ticari taksi durağında aniden hareket ederek aracıma çarptı ve o gün tutmuş olduğumuz tutanak ile hasar kaydı dosyası açtırdım. Sonuç olarak bugün komisyon kararıyla şahsımın %100 kusurlu olduğu iletildi. Geçit Caddesi'nden Cemal Gürsel Caddesi'ne girerken sol tarafta taksi durağı varken sağ tarafa park eden taksi şoförünün nasıl olur da tamamen kusursuz olduğunu merak etmekteyim. Söz konusu komisyon kararının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gereğini arz ederim

21 Eylül 2023 10:10
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sigorta Bilgi Ve Gözetim Merkez

Kaza yeri uydu görüntüsü solda taksi durağı sağda taksicilerin dubaları şimdi bir kez daha değerlendirin kim haklı kim suçlu

22 Eylül 2023 07:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

22 Eylül 2023 16:37

İletişim bilgileri doldururken telefon numarası giremiyorum dolayısı ile sistem arızası nedeniyle iletişim bilgi formu dolduramıyorum müracaatım olmuyor. Zaten olsa da nafile komisyon kararına itiraz sadece mahkeme yolu ile oluyormuş yani komisyondaki beyefendiler hanımefendiler hiç yanlış yapmazlar sizden bu dünyada hiçbir şey talep etmiyorum hiç birinize de hakkımı helal etmiyorum

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 23:12
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 20:40

07 Eylül 2023 00:43
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Trafik Kazasında Haksiz Yere Suçlu Bulundum

19 Temmuz 2023 21:15
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 19:21