13 Aralık 2024 13:16

Sayın Yetkili,

Ben, Signia CC INTUIS3 marka işitme cihazını 07.11.2022 tarihinde Kahramanmaraş Yetkili Bayinizden satın aldım. Ancak, satın alındığı günden itibaren işitme cihazımda sürekli olarak arızalar meydana gelmektedir. Bu arızalar nedeniyle, işitme cihazımı sık sık 6 kez sorunlarından dolayı servise göndermek durumunda kaldım.

Son birkaç aydır, işitme cihazımda ses kaybı, güç kaybı gibi sorunlar yaşadım. Her seferinde, cihazımın bakım ve onarımı için ödeme talep edilmiştir. Ancak, cihazın düzenli bir şekilde çalışmaması, bu durumun sürekli hale gelmesi ve her seferinde ücret talep edilmesi beni mağdur etmektedir.

İlgili firma ve servisten daha önce bu konuya dair bir çözüm talebinde bulundum, ancak gerekli geri dönüşü ve çözümü alamadım. Bu durumdan dolayı, işitme cihazımın güvenilirliği konusunda ciddi şüphelerim oluşmuş ve sürekli bozulan bir cihaz için tekrar ücret talep edilmesi oldukça haksız bir durum olarak değerlendirilmektedir.

Bu bağlamda, aşağıdaki taleplerimi dikkate almanızı rica ediyorum:

3 kez aynı sorundan arızalı işitme cihazımın tamir edilmesi veya yenisiyle değiştirilmesi.
Sorunumun en kısa sürede çözülmesi ve mağduriyetimin giderilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum. Aksi takdirde, hukuki haklarımı kullanarak gerekli başvuruları tüketici hakem heyeti de dahil olmak üzere yapacağımı üzülerek belirtmek isterim.

İlgili tüm evrak ve faturalar ekte sunulmuştur. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla,

16 Aralık 2024 15:58 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Aralık 2024 11:31

Levent sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 20:18
Signia İşitme Cihazı Sıfır Cihaz Arızası
Veli sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 11:21
Sercan sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 23:20
"Ürün 1 üst modeli 3000 TL gibi fiyatla değiştirildi bende 2 üst modeli uygun fiyata talep ettim yari fiyatına verdiler şu an bir problem yok ilginize teşekkürler"
Gönen sonuçtan memnun

İşitme Cihazım Sürekli Arızalanıyor Ve Çözüm Sunulmuyor

09 Ekim 2025 20:14
"Oraya yazdığım marka müşteriniz olarak bana uygun bir cihazdır kelimeleri ikiletmeden anlıyordum inancınız olsun ama signia marka benim işitme kaybıma uygun değil yinede kullanacağım eskiyene kadar sanırım başka çarem yok servisten geldi kullanıyorum şu an. Bugün geldi bugün de gidip aldım taktım kulağıma... Deneyim bakalım alışmaya çalışacağım"

Signia İşitme Cihazları Signia İşime Cihazı

30 Mart 2024 19:32