Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
14 Temmuz 2023 17:21

31.05.2023 tarihinde Tonaiz adlı markadan bir oyuncu koltuğu sipariş ettim. Hatta hızlı gelsin diye ekstra para ödedim. Siparişim onaylandı ve beklemeye başladım. Yaklaşık 10 günde elime gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. 16. Günde ben bunların destek maillerine yazdım fakat kendilerine mail gitmedi. Yaklaşık 30 gün sonra ben bu adamlara bir şekilde ulaştım ve siparişimi teslim almadığımı ilettim kendilerine. Önce bana teslim edildi dediler. Komşularınıza ve aile fertlerinize sorun dediler, sonra yanlış ürünü gönderdiklerini söylerdiler, eğer o ürünü geri yollarsam esas siparişimi bana gönderebileceklerini söylediler. Fakat bana hiçbir ürün ulaşmadı. Kendilerine de bunu söyledim fakat bana inanmadılar. En son hangi kargo firmasıyla çalıştıklarını sordum ve bana (topyou) adlı firmayla çalıştıklarını söylediler. Bana verilen takip numarasını oraya girdiğimde Almanya'da bir yere teslim ettiklerini gördüm. Kendilerine yanlış ürünü yanlış adrese teslim ettiklerini, kendi sipariş ettiğim ürünü kendi adresime istediğimi belirttim, bana %10'luk bir geri ödeme yapmayı teklif ettiler. Ben de sizin sorumsuzluğunuzun bedelini ben ödemem diyerek kendi siparişimi istedim, aksi halde dava açacağımı belirttim ve bana %20'lik geri ödeme diyerek geri dönüş yaptılar. Bu böyle bir süre devam etti ve en son bana %40'lik bir geri ödeme teklif ettiler. Ben de en son mahkemede kendileriyle görüşeceğimi belirttim ve gittim. Bana dalga geçer gibi 'Teklifimizi kabul etmediğiniz için üzgünüm, bu durumda lütfen paketinizi alın, teslim edilmiştir, bulamazsanız yerel lojistiğe başvurabilirsiniz.'' diye cevap verdiler. Kendilerinden şikayetçiyim ve paramı geri istiyorum.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
21 Haziran 2023 09:46

25 Mayıs 2023 11:40
Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

Bahriye
24 Ağustos 2023 21:02

15 Aralık 2023 18:53
Trendyol Kargo Teslimatı Kabusu
Trendyol Kargo Teslimatı Kabusu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
23 Nisan 2024 11:52