Şe Kar sonuçtan çok memnun

Shopier Atlas. Sneakers Çakma Ayakkabı

19 Nisan 2023 13:37
Şe Kar'ın Teşekkür Mesajı
“2 hafta içerisinde sorunum çözülüp, sayfadan dönüş alamadığım halde para iadem yapıldı. Teşekkür ederim.”

Instagram Atlas. Sneaker'dan Shopier aracılığıyla almış bulunduğum ayakkabının kalitesini beğenmemiş olup, orijinal adı altında satılan ayakkabının asla orijinal olmadığı, barkodu okuyor dedikleri halde barkodunun okumayışı ve ayakkabı üzerinde bir sürü sorun. Yani orijinal dedikleri ürünün logosunda lekeler vardı bana silmem gerektiğini söylediler? İsteğim iade fakat İade kabul etmeyecekleri için en azından değişim yapmaları için talepte bulundum fakat sayfa hiçbir şekilde dönüş sağlamamakta, yasal hakkımdan fatura göndermedikleri için hiçbir şekilde yararlanamıyorum, bilginize sunar, gereğinin yapılmasını arz ederim.

04 Mayıs 2023 15:25

Sedef
Sedef

Nasıl hallettiniz acaba aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu an aynı yerle yardım eder misiniz?

Şe Kar

Merhaba, Shopier'e Şikayetvar kısmından hangi sayfa olduğunu belirterek şikayet oluşturdum 1-2 içerisinde mail attılar aradılar ve 2 hafta gibi bir süre içerisinde para iademi yaptılar. Sayfa üzerinden şikayetlerin hiçbiri çözüme ulaşmıyor Shopier üzerinden yapın.

Ecem sonuçtan çok memnun

Ayıplı Ürün Ve Haksız İade Reddi: Shopier Ve Satıcıdan Yasal Haklarımın Korunmasını Talep Ediyorum

05 Kasım 2025 13:00
"Şikayetim yayınlandığı dakikada özlem hanım tarafından arandım. Sorunum ile oldukça ilgilendi ve çok kısa sürede sorunumu çözdü, ücret iademin bankama yatırıldığını söyledi. Çok memnunum teşekkür ederim.❤️🙏🏼"
ayipli-urun-ve-haksiz-iade-reddi-shopier-ve-saticidan-yasal-haklarimin-korunmasini-talep-ediyorum-1.jpg

Emine
01 Kasım 2025 23:26
Shopier Yanlış Ürün Ve Numara Gönderildi, İade Talebim Reddedildi Mağdur Oldum
shopier-yanlis-urun-ve-numara-gonderildi-iade-talebim-reddedildi-magdur-oldum-5.jpg
shopier-yanlis-urun-ve-numara-gonderildi-iade-talebim-reddedildi-magdur-oldum-1.jpg