Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
06 Mart 2024 01:15

15 Şubat'ta Ankara Panora Boyner'den aldığım dört adet kozmetik üründen ikisi olan Shiseido ürünlerini, 30 günlük yasal iade süresi içinde, ürünler açılmadan yerine yine Shiseido'nun Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream ürününü almak amacıyla iade etmek için 4 Mart'ta Ankamall Boyner'e gittim. Ancak önce Shiseido temsilcisi mağazada olmadığı için ürünü iade alamayacaklarını, başka gün gelmem gerektiğini söylediler. Mağaza yetkilisinin ürünü kontrol etmesini ya da ürünlerin resmini temsilciye göndererek iade işlemini yapmalarını istedim. Bunun üzerine temsilciyi aradıklarını ancak temsilcinin iade almayacağını söylediklerini belirttiler. Boyner müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu anlattığımda, telefonu ürünü iade almayan personele vermemi istediler. Müşteri hizmetleri iki personel ile görüştü. Ancak iade işlemi, önce Shiseido temsilcisi mağazada olmadığı için, sonra da telefonla görüştükleri bana ürünü satan Panora'daki Shiseido temsilcisinin, ürünle birlikte bana hediyeler verdiğini, ben o hediyeleri kendilerine iade etmeden ürünü iade almamalarını söylediğini belirterek, iade işlemimi yapmadılar. Hangi hediyeleri verdiğini ispatlamasını istiyorum. Ne hediyesi? Ürünü satın aldığım Panora Shiseido temsilcisi bana hediye değil, satın aldığım ürünlerin yanında, görsele resmini eklediğim, ürünü tanıtmak için müşterilere verilen tek kullanımlık dört adet küçük kağıt tester verdi. Yaklaşık on bin tl değerinde ürün satıp, diğer ürünleri tanıtmak için yanına tester verip sonra da 'hediyeler verdim, geri vermeden ürünü iade almayın' demek ne anlama geliyor? Testerlar satış yapan kişilere ürünleri müşterilere tanıtmak amacıyla dağıtılmıyor mu? Tester vererek lütfediyorlar mı? Satın aldığım ürünlerin yanında dört tane kağıt tester verildiği mağaza kameralarında da görülecektir. Evimde halen Shiseido'nun göz ve gece kremlerini kullanıyorum. Yani Shiseido'nun müşterisiyim. Bu nasıl bir saygısızlık? Bir daha hiçbir firmanın testerını kabul etmeyeceğim. İade işlemim de yapılmadı.

Gülsan
20 Mart 2024 00:03
Lancome Satış Personelinin Güvensizlik Oluşturması
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 15:42
Estee Lauder Ürünlerinde Güven Sorunu Ve Hayal Kırıklığı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Banka Kartı İle Alınan Üründe Zorunlu Hediye Kartı İadesi Mağduriyeti

26 Kasım 2025 16:41