Shiseido Gaziantep Prime Mall AVM Boyner'de Sahte Parfüm Skandalı

11 Temmuz 2023 22:57

Gaziantep Prime Mall AVM Boyner'den 07.05.23'te indirimsiz bir dünya para vererek aldığım Shiseido Zen parfüm sahte çıktı. İndirim zamanında beklemiş parfüm satılma ihtimaline karşı özellikle indirim olmayan zamanda bir ton para vererek parfümü aldım. Parfümü aldıktan sonra kutudaki barkodu üts (ürün takip sistemi) den tarattım. Ancak ürün üts de kağıtlı çıkmadı. Ürünün sahte olduğundan şüphelenerek mağazaya parfümün ambalajını açmadan geri götürdüm. Önceki parfümlerimin ve yurt dışından aldığım tüm parfümlerin üts de kayıtlı olduğunu ancak aldığım parfümün kayıtlı olmadığını söyledim. Çalışan eliyle barkod numarasını girince üts ürünü kabul etti. Ardından çalışan fişimi geri vermeden beni uğurladı. Eve gidince yollar önce aldığım önceki Zen marka parfümümle barkodun bire bir aynı olduğunu gördüm. Ürünün sahteliğinden şüphelenip fişi aradım ancak çalışanın fişi bana vermediğini fark ettim. Şansıma küsüp ürünü açtım ancak yıllardır kullandığım parfümümü o Mis kokusunu başta biraz alıp sonra kaybolduğu için en az 10 kez üstüme sıktım. Parfümün değil başlangıç notası su gibi olması şokunu yaşadım. Piyasadaki diğer zincir mağazalarda satılan sahte parfüm skandallarını duyduğum için sahte ürün satmayacağını düşündüğüm Boyner mağazasından parfüm alışverişi yapmaya başlamıştım. Boyner gibi bir mağaza da sahte parfüm skandalıyla ismini lekeliyorsa Türkiye'de artık nereden alışveriş yapacağız? Prime Mall AVM Boyner 05.06.23 te parfümü incelenmek üzere göndereceklerini ve 1 ay sonra sonucun belli olacağı söylendi. Ancak 2 aydan uzun zaman geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş yapılmadı. Ürünün üts de de zaten kayıtlı olmadığını belirtince mağaza çalışanı konuşacakken diğer çalışan konuşmasına kolunu sıkarak engel olup Boyner'in üts de artık kayıtlı olmadığını belirtti. Böyle bir saçma açıklama ilk kez duyuyorum. Boyner'in sahte parfüm satışıyla ilgili bir çok şikayet olduğunu da siteye girince fark ettim. Boyner'in sahte parfüm skandalını müşteri memnuniyetini sağlayarak acilen çözmesi gerekmekte yoksa kaybedilen müşteriler gün geçtikçe artmaya devam edecek. Konuyla ilgili para iadesinin ivedilikle yapılmasını bekliyorum. İyi çalışmalar

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
01 Ağustos 2024 17:34

Ayşegül
03 Ağustos 2023 13:08
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 09:54
Armani Parfüm Bozuk Değişim İade İstiyorum Boyner
Armani Parfüm Bozuk Değişim İade İstiyorum Boyner

Boyner'den Satın Aldığım Gucci Guilty'nin Kalıcılık Sorunu

Büşra
12 Mayıs 2023 18:46
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Yves Saint Laurent Boyner Uygulamasında Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satışı

16 Haziran 2023 22:59