07 Eylül 2023 20:09

3 bin TL'lik alışveriş yaptım. Vip ürün ve çelik takı olarak satılan ürünlerin çelik takıları bir üst kalitede olduğu için kararma yapmaz dendi. Bu bilgiyi birçok yakınım ve müşterime de aktardım ve satışlarımı gerçekleştirdim. Ancak 15 gün sonra herkesten şikayet almaya başladım. Başta suya çıkarmadan yatarken çıkarıp suyla yıkayıp havluyla kurulamanız gerektiği söylendi. Ancak söylenildiği gibi ürünler suya, havuza ve denize temas ettiğinde tamamen rengini attı. Ben mağdur oldum. Sattığım tüm müşterilerden ürünlerimi iade aldım ve tamamen zarar ettim. Ayrıca hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

09 Eylül 2023 00:29

3 bin kusurluk toptan ürün aldım birazı çelik birazı vip ürün bir çok üründe sıkıntı yaşıyorum taşları düştü vip ürünlerden hiç memnun kalmadım sattığım tüm müşteriler geri iade etti kararmaz dediler çelikten bir üst kalite dediler 1 ay sonra kararma şikayetleri almaya başladım ve ürünleri topladım shesra ilgilenmiyor ne iade hakkı tanıyor ne de değişim ben mağdur oldum arkadaşlar

İrem sonuçtan memnun

07 Ekim 2023 09:14
"İade-değişim teklif edip sorunumu çözdüğü için marka sahibi ve personele teşekkür ederim."
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması

21 Mart 2024 17:41
Cns Aksesuar Çelik Takı Olarak Aldığım Ürün Renk Değiştirdi!
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 12:24

29 Ağustos 2024 14:01