21 Mart 2024 17:41

1010 TL'lik çelik takı aldım, 1 yıl garantili çelik altın suyu kaplama ürünler geldiğinde hiçbir sorun yoktu. Ürünleri kullanmaya başladığımda, eklem yerlerinde grileşme başladı. Bunu söylediğimde ısrarla ürünlerde bir sorun olmadığını söylediler. PTT Kargo'ya 70 TL ödeyip yolladım, ellerine ulaştığı gibi 'sorun yok' deyip geri yollayacaklarını söylediler. Şimdi geri ödemeyi yapmadılar, 70 TL'yi bana geri yolluyorlar ve hatalarını kabul etmiyorlar. Değişim yapmıyorlar. 1010 TL alışveriş yaptım, 3 ürün hatalı; toplamda 3 bileklik, 2 bilezik ve 6 küpe aldım. Bunlardan 3 ürün renk değiştirdi, bazı yerlerinde. 140 TL ekstra kargo ücreti ödüyorum, adeta şaka gibi. Hatalı ürünün cezasını ben çekiyorum. C*** Hanım'la konuştum ama 'sorun yok' diyerek duruyor. Böyle bir şey olabilir mi? Lütfen bu durumun düzeltilmesini istiyorum.

Melike
Melike

Gayet normal. Kararma değil onlar çeliğin asıl hammaddesinin rengi. Penseyle sıkmaya çalıştığım çelikten biliyorum dışı zarar görünce o renge dönüyor ama büyümüyor veya soyulmuyor kalıyor öyle. 100-150 TL verdiğiniz şeyler zaten ömürlük şu tarz üretim kusurlarını da görmezden gelin bir zahmet.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 02:39

Busra
22 Temmuz 2023 10:56
İrem sonuçtan memnun

07 Ekim 2023 09:14
"İade-değişim teklif edip sorunumu çözdüğü için marka sahibi ve personele teşekkür ederim."
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması