15 Ekim 2024 11:36

Paranızla rezil olmak... Firmadan 360 S10 robot süpürge aldık. Her yıl teker sensörü sıkıntı çıkarıyor. Öncelikle müşteri hizmetlerini aradığınızda, saatlerce bekletip kimseye bağlamıyorlar. WhatsApp'taki müşteri hizmetleri ise yardımcı olmamak üzere yemin etmiş gibi. Her yıl bir süpürge kadar teker değişim parası veriyoruz. Bunu geçtik. +400 TL X 2 kargo parası vermeniz lazım. Yollayın bakalım diyorlar güvenip yolluyorsunuz. 3000 TL verirseniz tamir edip yollayalım diyorlar. Teker değişimi 2040 TL, geri kalan ne diye soruyoruz, ürünü yapmadan fatura içeriğini söyleyemeyiz diyorlar. Öğrenmek istiyorsak 300 TL daha vermemiz lazımmış (! ). Neye para ödediğimi öğrenmek istiyorum sorusuna, "ürün garantisi bittiği için söylemek zorunda değiliz, 300TL yollarsanız söyleriz" diye yanıt veren bir firma. Süpürge de ellerinde güvenip yolladık, siz napardınız şimdi?!?!

Aysun

Daha önce cihazımızı Ankara'da bir firmaya yolladık. 360smartlife. Yaklaşık 3-4 ay önce gönderdik, yan fırça ve gurultulu çalışma arızası. Kısa sürede ve makul bir fiyata arızasını yapıp gönderdiler. Şu anda problemsiz kullanıyorum. Yorumu da teşekkür olarak yazdım. Arayıp sorabilirsiniz, belki bir çaresini bulurlar. İyi Günler.

Selin

Telefon numarası paylaşabilirseniz bir şansımızı deneyelim tavsiye için teşekkürler.

Ali

Maalesef ithalatçı firma sherman tam anlamıyla fiyasko, tamir için gönderdiğim cihazıma başka cihazlarından çıkma parçaları takıp gönderdiler bakkal dükkanı gibi işletilen firma, cihaz arızalanınca direk çöpe atın, bu da ders olsun kurumsal firma ürünlerini tercih edelim.

Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Müşteri Hizmetleri Ve Arızalı Ürün

28 Kasım 2024 11:31
Cemaynur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Garanti Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Cemaynur
14 Mart 08:54
Xiaomi Robot Süpürge Garanti Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

360 S9 Robot Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

19 Ekim 2024 07:55