İsmail sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 16:39

Merhaba, Adana Pozantı'da Shell'den 10/07/2024 sabah saat 06:20 sularında mazot aldım. Yaklaşık 100 km yolda aracım 4 kere durdu ve Adana'ya 40 km kala yolda kaldım. Tamirci ustasını arayıp bilgi verdim. O da aracı çekiciye yükleyip tamir atölyesine getirmemi söyledi. Çekiciyi arayıp kaldığım yerin konumunu attım, yaklaşık 3 saat sonra geldi. Tamirhaneye gittiğimde, indirmeden önce kontrol yapıldı. Aracımı bilgisayara bağladılar ve arızanın sebebinin enjektörden kaynaklandığını söylediler. Pompacıya gitmemi tavsiye etti ve tanıdıkları pompacıya yönlendirildim. Pompacı, mazot filtresini söktü ve su olduğunu gördü. Sonra enjektörü söktü ve enjektörlerin kullanılmayacağını, yenisinin alınması gerektiğini söyledi. Benden fiyat istedim. İşçilik dahil alacağımız enjektörler toplamda 15 bin TL olduğunu söyledi. Araştırma yapayım dedim, o da bana Y**** U***'nın akrabası olduğumu söyledi, yoksa 25 bin TL dedi. Araştırma yaptım, yeni enjektör fiyatları işçilik hariç 20 bin TL olduğunu öğrendim. İşin kısacası, yapmış olduğum masrafın tarafıma ödenmesini talep ediyorum. CİMER'e başvurdum, bu şikayet CİMER tarafından yönlendirildi. Shell'in kendisiyle görüştüm, beni ciddiye almadılar. Talebim, mağduriyetim ve aracım için maddi manevi harcamış olduğum ücretlerin karşılanmasıdır.

06 Kasım 2024 09:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Kasım 2024 11:30

Konuda İlgilendiğiniz için teşekkür ederim vereceğiniz cevap bekleyeceğim

07 Kasım 2024 12:09

Benimle ilgili irtibata geçilmedi bana sade mesaj atıldı size ulaşamadık siz bizi arayın diye aradım sonuca ulaşamadım benden tahlil sonuçlarını istediler bende olmadığını CİMER'de olduğunu belirtim bana tahlil sonuçları olması sorun çözülmeyeceğini belirtildi bu konuyu tekrardan inceleme yapılması benim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum Saygılarımla

08 Kasım 2024 12:17

Merhaba dün Shell'in müşteri hizmetleriyle görüşmemizde tahlil sonucu istiyor bende CİMER'de söyledim ama yetkili birisiyle görüşmek istediğimi belirtim ama arayan müşteri temsilcisi oluyor bu nedenle anlaşma sağlayamadık bu konun Çözülmesini ve benim mağduriyetimin sağlanmasını talep etmek teyim Saygılarımla

Shell İstasyonunda Yanlış Yakıt Dolumu Sonrası Araçta Büyük Hasar

Mert
04 Kasım 2025 21:50
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
14 Haziran 2024 22:32

Shell Petrolde Pompada Hata

Çağdaş
05 Ocak 2024 18:56
Shell Petrolde Pompada Hata
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Temmuz 2024 07:16
Shell Motorinle Birlikte Suyun Yakıt Olarak Verilmesi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Benzin Sızıntısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Betül