Shell Akaryakıt İstasyonunda Yaşanan Sıra Ve Eğitim Sorunu

Yaşar
17 Ağustos 2024 13:35

Cemre Akaryakıt Çeşme Otoyolu şubenizde 12.45'te herkes sırasını dakikalarca beklerken, otogaz sırasına yanlış giren bir araba, diğer sıradan gelip ters yönden önümüze geçerek benzin doldurttu. Kendi sırasında da benzin sırası varken, diğer pompaya ters yönden araba sokmak nedir? Pompacının eğitimsizliği yüzünden kavga çıktı ve pompacınız sağ olsun, 'Gidin içeri şikayet edin' diyerek kavgayı körükledi. Az da olsa iş prensibiniz varsa, lütfen işe aldığınız elemanlara eğitim verin. Hak yemeden sıra nasıl verilir, küfürlü konuşulmaması nasıl olur? Pompaları kapatın, 'Bu arabaya verilmeyecek' diyebilecek cesareti güzel öğretmişsiniz! İsim kartı yarısında yok, diğer elemanlara soruyorum, 'Esmer pompacının adını söyleyin' diyorum, veremeyiz diyorlar. Yetkili sanırım o saatte öğlen uykusunda. Lütfen, sinirden yazamıyorum, kavga o kadar büyüktü ki. Kameraları inceleyin ve ona göre karar verin. Böyle çalışanlar olamaz! Başıboş bir iş yeri olamaz!

19 Ağustos 2024 15:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
04 Eylül 2024 15:15
Can sonuçtan memnun

17 Kasım 2023 22:27
"Şikayet var, çalışanlarına teşekkür ederim, Shell markasına da gösterdikleri hassasiyetten teşekkür ederim."

Shell Çalışanı Saat 12'ye Geliyor Benzin Dolduramam Dedi

Nefise