SGK Tahsis Talep Başvurusu

SGK Tahsis Talep Başvurusu
Halil
17 Nisan 2023 22:45

67035454 numaralı tahsis talep başvurumu 13.03.23 tarihinde yaptım. Hala evrak maalesef beklemede. İş yerinde benimle beraber verenler benden sonra verilen tahsis talep başvuruları sonuçlandı. Maaş ve farklarını bile aldılar benim kimde hala ilerleme yok. Kredi çektik borçlandık ödemeyi bekliyoruz bize de günah. Yoğunluğu anlaya biliyorum. Bakan bayrama kadar maaşlarınızı alacaksınız dedi ne oldu bilmiyorum. İzmit SGK yanı özel yoksa yurt genelindeki bu yoğunluk. Biraz anlayış bekliyoruz.

Erman
Erman

06.03.2023 tarihinde eytden başvuru yaptım. Emeklilik şartlarım tamam iki ay oldu bir ilerleme yok mart 27 sinden başvuru yapanlar maaşlarını aldı biz neden hala onaylanmadık bir açıklama mesajı da yok anlıyorum işiniz biraz yoğun bu dönemde Allah kolaylık versin hepinize en kısa zamanda bir bilgi verirseniz bizde memnun oluruz teşekkürler ederim.

Emin
Emin

Ben 06.03.2023 tarihinde emeklilik dilekçemi verdim Hala beklemede benim komşum benden 1 hafta sonra verdi bayramdan önce emekli oldu biz neden beklemedeyiz telefonlara cevap vermiyorlar SSK çok mağdur olduk

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Başvuru Sorunu
1 Takipçi