Oguzhan
21 Haziran 2023 22:14

Ben insanlık görevimi yerine getirmek için doğuda yaşanan deprem dolayısıyla gözümü kırpmadan Hatay Antakya ilçesine uykumu almaksızın tüm köylerine aşçı olarak yardıma gittim. Bu süreçte benim şirketime ait olan paket motoru İstanbul'da kaldı. Türkiye'de yaşanan motor yağmacıları yüzünden ben motorumu sokağa değil arkadaşıma emanet ettim. Arkadaşım motoru evden eve götürürken polis memurları kask takmadığı için ceza kesti. Bu bana SGK'ya primini ödemediğim için 46.000 TL ceza olarak yansıdı. Olayın komik tarafı arkadaşım başka bir yerde zaten sigortalı çalışıyor ve benim motorumla ne iş ne de sipariş hiçbirini yerine getirmiyor. Sadece 2 km'lik bir yolda ceza yiyor ve SGK bana primini ödemediğim için ceza kesiyor. Şöyle bir şey var; ben ne şantiyede çalıştırdım onu, ne de inşaatta benim altımda çalıştı. Alt üstü motor üstünde gidiyordu zaten. Maddi durumumuz da yok, bir de üstüne bu çıktı gereği ulaşan kişilerden lütfen yardım diliyorum. Çok mağdur şekildeyim, psikolojimi bozuyor bu durum. Teşekkürler.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi