Gaziosmanpaşa SGK Haksız Yere Benden Prim Borcu Tahsil Etmek İstiyor!

Hicran
12 Eylül 2024 00:21

Gaziosmanpaşa SGK tarafından 2018 yılında 83 ₺ civarında SGK prim borcu kesintisi yapılmış, tarafıma ödemezsem icra takibi başlatılacak diye mesaj geldi. Öylelikle öğrendim. SGK merkezi aradım, durumu netlik kazandırmak için belirttim, araştırmalar yapıldı. Vefat eden eşten emekli maaşı aldığım için 2017 Eylül'den beri bunun olması imkansız, sizden prim borcu kesilmez dendi. Ben de biliyorum, bilginiz olsun ve netlik kazandırmak için aradım sizi dedim. İlçenizdeki SGK'yı arayın dediler. Sabahtan akşama aradım, telefondan kimselere ulaşamadım. Cevap veren yok, muhatap bulamıyorum. Gaziosmanpaşa SGK bu durumu düzeltsin istiyorum. Nasıl bir sistemleri var, göremiyorlar mı bunu yapamayacaklarını? Bu durum şüpheli bir durum, araştırılmasını ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum ve tarafıma düzeltme yapıldığına dair bilgilendirme talep ediyorum! Bu hata kabul edilemez, beni haklı olmadıkları konuda ne prim borcu isteme hakları var ne de icra takibi yapma hakları var. Bilinçli olmasam kim bilir neler olurdu, durduk yere icra ile uğraştırırlardı. Şikayetçiyim!

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi
Emekli Maaşı Kesintisi
1 Takipçi

Özlem
30 Nisan 2024 15:44

Emekli Maaşımdan Yapılan Yüksek Kesintinin Gerekçesi Açıklanmıyor Ve İade Edilmiyor

Özgün
01 Eylül 19:54