Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Seviye Okulları Ankara Memnuniyetsizliği!

01 Nisan 2024 16:11

Okulda eğitime katkıda bulunan bazı öğretmenler bulunmakla birlikte, özel okulun işleyişinden kaynaklanan nedenlerle tam anlamıyla etkili olamadıkları görülmektedir. Diğer yandan bazı öğretmenlerin, özellikle rehberlik servisinin, yönetimle iyi ilişkiler kurmaya çalıştığı ve velilere yanıltıcı bilgiler sunarak günlük işlerini yürüttüğü izlenimi edinilmiştir. LGS sınavına hazırlık amacıyla tercih edilen okulda, akademik anlamda beklenen verimi elde edemediğimizi belirtmek isterim. Çocuğumuzun başarılı olmasına rağmen, diğer kurumların denemelerine katıldığında aynı başarıyı gösteremediği gözlemlenmiştir. Sınıfların oluşturulmasında eğitim öncelikli bir yaklaşımın benimsenmediği, akademik düzey farklılıkları gözetilmeden öğrencilerin aynı sınıflara yerleştirildiği ve bu durumun öğrencilere olumsuz etkileri olduğu anlaşılmaktadır. İletişim kurulmaya çalışılan kurucu ortak ve müdürün, eğitimden ziyade maddi kazanç odaklı olduğu ve öğrenci ile velileri müşteri, öğretmenleri ise çalışan olarak gördüğü bir anlayış sergilendiği görülmektedir. Okulda öğrenciler arasında fiziksel müdahalelerin yaşandığı ve bu durumun sorumsuz bir tutum olduğu belirtilmelidir. Ayrıca, diğer okullarda sorun yaşayan ve yeni okul arayışında olan öğrencilerin, yeterli araştırma yapılmaksızın kabul edildiği ifade edilmektedir. Son olarak, sekizinci sınıf öğrencisi olan çocuğumu LGS sınavına kısa bir süre kala okuldan aldırmış bulunmaktayım ve bu kararın doğru olduğuna inanıyorum. Özetle, Keçiören'deki bu okulun eğitim standartlarına uygun olmadığını ve olumlu yorumların bir kısmının okul çalışanları tarafından yapıldığını düşünmekteyim.

26 Ocak 2025 10:43

Aşağıdaki yorum sahipleri gerçekte kim olduğunuzu ya yazın isterseniz. Okul kurucularının çocukları ya da onların adını kullananlar olduğunuzuda yazın. Kendi sınav başarılarınızda yazın. Ayrıca bu okula gelme şeklinizin başka okullara kabul edilmeyen sorunlu ve problemli kişiler olduğunuzuda yazın. 1-- Bu soruları size sorduran o kalitesiz yöneticilere cevabım şudur, okulunuzda bu kadar sıkıntılı bir öğrenciye neden %85 burs verip okulda kalması için yalvardınız. Gereği neyse yapmadınız? 2- Galatasaray lisesini sorduran yetkiliye cevabım şudur. Ayhan Seninde, senin okulundaki öğretmenlerin çoğunun kapısından geçmeyi hayal edemeyeceği okula yerleşti. O okuldan almasaydım istikballeriyle oynadığın diğer çocuklar gibi sıradan bir liseye giderdi. İyi ki seviye okulunda kaydını sildirmişim Kendi çocuğun dahil 2024 LGS başarı seviyesini açıklar mısınız. Okul ortalamasına haksız bir şekilde yüksek vererek b*** g*** a. Lisesi mi başarı tablonuz.

Ayhanin
Ayhanin

Böyle iftiralar atıosunuz madem birazda oğlunuz 1 yıl boyunca okuldaki kızlara sarkıntılı. K yaptığını veya arkadaşlarının özel bölgelerine dokunduğunu neden söylemiosnuz oğlunuz dayak yedi diye ağlamanıza gerek yok şiddetli bir şekilde katiyen vurmadım

Ozann
Ozann

Bende bu okulun bir öğrencisi olarak bunu yalanlıyorum oğlunuzu tanıyorum oğlunuz galatasarayı kazandı mı merak ediyorum oğlunuz okulda kavgayı kendisi istedi size de bunu doğru anlatmayıp mağdur rolünü oynadı sizinde buna inanmanız biraz şaşırtıcı madem okulu bu kadar tanıyorsunuz biraz da oğlunuzu tanıyın

Diyar
Diyar

Ozan bey çok haklısınız, olay yerinde bende oradaydım. Bence böyle paragraf metinleriyle okulu kötülemek yerine biraz oğlunuzu öğrenmeye özen göstermelisiniz.

Bahçeşehir Koleji Dr. Burhan Kara Kampüsü Eğitim Kurumu Mudur?

15 Nisan 2024 16:39
Aslihan sonuçtan memnun değil