Sevda Ertopçu Beauty Studio Ortadan Kayboldu

22 Ocak 2024 15:221.233

Sevda ertopçu güzellik merkezinden eylül 2023 ayında 10 seans lazer epilasyon aldım. 3 seans gittim, firma bakanlık tarafından ocak ayında faaliyetlerini durdurduğu için işlem yapmayacağını söyledi. Daha sonra ofis ve cep telefonlarından ulaşmak mümkün olmadı. Şu anda telefonlar da iptal edildi, dünya kadar para verdim bir yetkili Allah'ın kulu yok, kapı duvar, CİMER e ve savcılığa şikayet ettim.

28 Ocak 2024 20:21

Şu anda tüm Instagram hesaplarını kapadı, telefonlar hala kapsama alanı dışında, ofis zaten kapalı, CİMER üzerinden Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve SGK ya şikayet ettim,

Yorumlar(7)

Harun
Harun
24 Mart 2024 23:28

Arkadaşlar bende mağdurum 5 seansta benim var, bence bir grup savcılığa hep birlikte imzalı müracaat edelim daha etkili olur. Ayrıca yarım bıraktığı için çıkmayan yerlerden daha çok çıktı.

Tuğçe
Tuğçe
Benzer Şikayeti Var
28 Şubat 2024 17:47

Mağdur herkes savcılığa suç duyurusunda bulunursa en azından cezasını çekmesini saglarız. Ben başvurdum sizlerde başvurun. Zaten sürekli bir değişik tavırlar yok bağım kalmamıştır yok sosyal medyaya değişik reelsler bizde hata ki iş bilmeyene para kazandırdık burnundan gelsin

Murat
Murat
25 Şubat 2024 15:02

Bende aynı sorunu yaşayanlardanım

Abt
Abt
17 Şubat 2024 20:18

Bende aynısı yaşadım 10 seans aldım 2 seans sonra aynı muhabbet yaptı bakanlık sonra telefona cevap vermemek yalanlar

Hatice
Hatice
14 Şubat 2024 13:40

Aynı dertten bende mağdurum maalesef kaç gündür Instagram dan yazıyorum ve dönüş yapılmıyor

Betül
Betül
Benzer Şikayeti Var
5 Şubat 2024 15:15

Maalesef aynı şekilde mağdurum.

Osman
Osman
2 Şubat 2024 00:00

Aynı dertten muzdarip daha çok kişi çıkacak o zaman. Yazık

Elenora Güzellik Merkezi Güzellik Merkezinde Beklenmedik Seans İptalleri

Muhammet
13 Mayıs 2024 15:251.471

Elenora Güzellik Merkezi'ne epilasyon için 2023'te kayıt yaptırdım. Kayıt yaptırdığım güzellik merkezi E**olarak değişti...

Peşin Ödeme Yapılan Lazer Epilasyon Hizmetinin Bilgi Verilmeden İptal Edilmesi Ve Seans Haklarının Kaybedilmesi

Ece
18 Ağustos 2025 17:302.486

A*** E*** D**** Çorlu Güzellik Merkezi'nden aldığım lazer epilasyon hizmeti, tarafıma hiçbir bilgi verilmeden iptal edil...

1 Yorum

Lazer Epilasyon Randevu Sorunu Ve Mağduriyet

Zuhal
10 Nisan 2025 00:45824

Serpil Bolatcan Beauty Center'dan lazer epilasyon paketi aldım. Üç seans gittim. Bir buçuk ay geçti. Randevu vermiyor. İ...

1 Destek