Setri Nur Fatih Kapora İadesinin 1 Gün Sonra Yapılmaması

01 Mayıs 2024 21:46

Setri Nur Fatih şubesinden 24 Nisan Çarşamba günü, 14 Temmuz'da yapılacak düğünümüz için gelinlik, kınalık ve kuaför hizmeti almak üzere 54 bin liralık bir fiyat çıkarıldı. Hanım tarafından bu fiyatın bizim için çok yüksek olduğunu belirttik. Bunun üzerine fiyat 25 bin liraya düşürüldü ve bu fiyata anlaştık. Daha sonra 15 bin lira kapora talep edildi. Biz de bu miktarı veremeyeceğimizi söyledik ve sonrasında 10 bin lira kapora ödedik, sözleşmeyi imzaladık. Buraya kadar her şey gayet ilgili bir şekilde gerçekleşti. Ancak bir gün sonra söz atma durumumuz oldu. Ertesi gün sözleşmeyi iptal etmek için şubeye gittiğimizde, yetkili hanımla görüşmek istediğimizi belirttik. Şubede olmadığını öğrenince başka bir çalışanla görüştük. Kaporamızın iadesini istediğimizi söyledik. Aradan bir gün geçmiş olmasına rağmen, para iadesi yapılmayacağını ve kaporanın kimseyi zorla alınmadığını oldukça kaba bir dille ifade ettiler. Daha sonra ısrarımız üzerine muhasebeyle görüşüp dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak dönüş olmadı. Biz tekrar iletişime geçerek bu durumu belirttik ve sonrasında nihayet dönüş yapıldı. Israrlarımız üzerine ücretin kendilerine düşen %40'lık bölümünü verebileceklerini ifade ettiler. Hiçbir hizmet almadan 6 bin lira kaybettik. Bu süreçte hem maddi hem de manevi olarak mağdur olduk. Kurumsal bir firma olduğunu düşündüğümüz için tercih ettiğimiz Setri Nur Fatih şubesinden büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldık.

Kınalık Ve Gelinlik Kiralama Deneyimimiz Hayal Kırıklığıyla Sonuçlandı

07 Temmuz 2025 01:09

Setri Nur Mağazasında Ölçü Hatası Ve Saygısız Davranış

18 Haziran 2025 23:26

19 Eylül 2024 01:41
Setri Nur Van En Güzel Günümü Kabusa Çevirdi
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Ve Makyajda Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 07:19
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Setri Nur Erciş Şubesinde Gelinlik Ve Kaftan Alışverişinde Yaşadığımız Sorunlar

Gülten