Serap Çınar Acıbadem Şubesinde Yaşanan Estetik İşlem Şikayeti

20 Şubat 2024 14:47

S**** Çınarın acibadem şubesine kas silme işlemi için gittim. Fakat yapılan işlemden de, işletmeden de memnun kalmadım. İki seans kas silme için anlaştık. Bunun yanında daha verimli sonuç almak için ev ürünleri verdiler. Ben bunları kaş rengini açacak ürünler zannedip kabul ettim. Eve gidip açınca saçma sapan ürünler olduğunu gördüm. Yağ ve roller gibi silme işlemine yaramayan ürünlerdi. Bunlar için benden 1500 TL aldılar. Yapılan işlemde çok açılıydı ve ertesi gün alin kemiklerime bile elleyemedim. Cildim önce morardı sonra sarardı. Sıkıntılı bir sure geçirdim. Bu durumda 2ci seansı bu sıkıntıları yasamamak ve sağlığım acısından da yaptırmak istemiyor, yaptırmayacağım seansın ücretin bana geri ödenmesini istiyorum. Keşke daha önce şikayet bolumunu okuyup karar verseydim. Şikayette bulunan coğu kisi haklarını helal etmemişler, param ödenmediği takdirde bende helal etmeyeceğim. Bu önemli durumu inşallah önemseyip gereğini yaparlar. Sıkıntımı isletmeye açıp bildirmeme rağmen, sizi ararız deyip geri dönüş bile yapmadılar.

profile profile profile
20 Şubat 2024 17:15 (Şikayetten 2 saat sonra)
20 Şubat 2024 17:32

Yaptırmak istemediğim seans ücretinin iadesi konusunda anlaştık, Teşekkür ederim. Ama verdiğiniz ev ürünlerinin de iadesini kabul etmenizi istiyorum. Çünkü hiç biri benim yaptırmak istediğim isleme uygun değil. Ben size sildirme işlemi için geldim, kaşı beslemek ve gürleştirmek için değil. Zaten silme işleminden sonra tekrar yeni sekil verdirecektim

20 Şubat 2024 17:45

Açmadıysanız ürünleri iade edebilirsiniz tabii ki ama bu 3 ürün silmeye yardımcı oluyor evde kullanım yapanların memnuniyeti var sayfamızda

20 Şubat 2024 17:56

Kutularını görmek için açtım. Rolleri hiç kullanmadım. Sadece işlem yapıldığı gün serumu kullanmamı söylediler yara ve kabuk olmaması için. Çok az miktarda kullanmış oldum. Ben bu ürünlere devam etmeyeceğim Çünkü isime yaramayacak. Getirir teslim de ederim. Bana toplamda ürünlerle birlikte 3500 TL mi iade edin, helalleşelim.

20 Şubat 2024 17:58

Maalesef şişesi açılmış ürünü iade almıyor firma açılmamış bütün ürünleri iade alabilir tabii ki

21 Şubat 2024 07:16

Tamam o zaman ben yine de hakkımı Tüketici Hakları'na başvurarak arayacağım. Bana alakasız ürünleri 1500 TL'ye sattığınız için. Hem de saglik bakanlığından araştırsınlar.

21 Şubat 2024 09:37
21 Şubat 2024 10:07

Peki siz bilirsiniz, nasıl isterseniz

21 Şubat 2024 10:10

İyi günleriniz olsun mutlu kalın

Tuba
Tuba

Serap çınar kaş silme deneyimimi paylaşmak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda kaşlarımı silme işlemi için bu merkezi tercih ettim. Ancak, Instagram ve diğer yorumlarda belirtildiği gibi, kaşlarımın bir seansta silineceğini ummuştum. Ne yazık ki, üç seansta bile istediğim sonuca ulaşamadım. 9 vitamin ve evde serum kullanmama rağmen yoğunluk oluşmadı. Personeller son derece tatlı ve güler yüzlüydü, ortam da temizdi. Ancak, kaşlarım için maalesef sonuç alamadım hala ilk gün ki gibi. Harcadığım para çöpe gitmiş gibi hissediyorum ve bu süreçte yaşadığım acıya katlanmak zorunda kaldım. Seanslarıma düzenli her hafta gelmeme rağmen sonuç alamam gerçekten çok üzdü benim için hayal kırıklığı

Serap Çınar Acıbadem Kaş Silme Vitamin Aldatmacası

29 Kasım 2023 19:43

Güzellik Merkezinde Beklenmeyen Sonuçlar Ve İletişim Eksikliği

13 Şubat 2025 00:59
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Yaratan Güzellik Merkezi Deneyimi

26 Şubat 2025 21:46